Markafoni İle İlgili Görüşlerim..
-
Herkes paso alışveriş ediyor iyi güzel,kimisi memnun kimisi değil; ben vasat buldum...
İlk defa markafoniden alışveriş yaptım saat,bileklik,metal kartlık ve ayakkabı siparişi verdim. ayakkabıları 28inde,diğerlerini 26sında sipariş ettim, 26sında hepsiburadadan da kitap sipariş etmiştim. hepsiburadanın 15tl üstü kitap alışverişine kargo yok kampanyasından faydalandım 2 kitap söyledim, yanlışlıkla kısmi gönderiye tıkladım adamlar 2 sefer kargo yapıp 5 kuruş kargo parası almadı,ayrıca kitaplar dışarıdan alacağımdan bikaç lira ucuza geldi acayip memnun kaldım daha önceki alışverişlerimdeki gibi. Markafoni 3-5nisan arası elinize ulaşır diyip bugün elime ulaştırdı saati ve bilekliği ama kartlıktan ses çıkmadı(bu sırada 2sine kargo dahil 30lira ödediğim kartlıkların aynısını gittigidiyorda kargo dahil 19 liraya alabileceğimi gördüm) ayrıca saatin tanıtımında göstergeler süs amaçlıdır falan yazmıyordu ancak maalesefki öyle. Tamam verdiğim paraya fazla bişey olmaz ama süs olduğunu yazsalardı gider o fiyata sade bi casio falan alırdım ya da hiç almazdım.(marka mark jakko fiyat sözde 100 liradan 50ye düşmüş ama mark jakko diye bi marka bulamıyorum googleda ve bu marka saatler 30 ile 60 lira arasına satılıyormuş) Bileklikte sıkıntı yok bir tek... Böyle kazıklandığımı görünce sinir oldum iptal ettim kartlıkları mail geldi işte geri ödeme zaman alabilir falan diye ama siparişlerim kısmında sipariş iptal olmadı geri ödeme de yapılmadı henüz.
Tamam geri ödeme banka yüzünden 1-2 gün gecikebilir eyvallah ama sen siparişimi niye iptal etmiyosun? Üstüne düşeni niye yapmıyosun? Hepsiburada da şu 8liralık ses sistemi olayında adamlar anında geri ödeme yaptılar...
Özetle markafoni;
1)Sipariş iptalinde sıkıntılı.
2)Kargo takibinde sıkıntı yaşadım,adamlara diyorumki gönderi kodumu söyleyin,yurtiçi kargo siparişinizi henüz tanımlamadı diye geri döndüler. Bugün kargo elime geçmeden 1saat falan önce yine gönderi kodumu sorduğumda yine aynı şekilde topu yurtiçi kargoya attılar ama biraz sonrasında adamlar kargoyu teslim ettiler :D markafoninin sallaması ortaya çıktı.
3)Ürünler sipariş ettiğim ürünler olarak geldi ama keşke saat göstergeleri süs deselermiş...
Sonuç:
kartlıklar iptal olsun diye bekliyorum...
bilekliği haftaya alırsın sarı kardeşim :D
ayakkabıyı bekliyorum gelsin diye,onu da başka bir arkadaş için aldım...
saati iade etmeyi düşündüm ama vazgeçtim. Her gördüğümde markafoninin indirim yaptım diyerek kazık atmasını hatırlamak ve iade işlemleriyle uğraşmamak için....
Belkide bana böyle denk geldi bilemiyorum...daha önce markafoniden alışveriş yapmamış ama yapmayı düşünenler önce sikayetvar.com'a girip markafoniye ait 113 sayfa dolusu şikayetleri okuyup sonra düşünsünler. Ayrıca alacağınız ürünün fiyatını araştırın,markasını araştırın öyle alın diyor ve bu uzun yazıyı bitiriyorum. Saygılar mürid kardeşlerim...
-
bilekligi merak ettim :W ayrıca ayakkabı da indirim var mi senin ki sorunsuz gelirse bende sipariş vermeyi düşünüyorum
-
Hacı polo'nun ayakkabılarında indirim vardı,arkadaş ayakkabı istiyodu,böyle klasik spor karışımı seviyo,ona haber verdim öyle denk geldi 55 liraya aldık bitane bakalım ne zaman gelicek numarada falan sorun olurmu olmazmı bekliyoruz işte..
Model şunun biraz farklısı: http://www.mercadolibre.com.mx/jm/img?s=MLM&f=79236449_2678.jpg&v=P&sll=400040
saat bu(pek net çıkmamış): http://f1204.hizliresim.com/w/1/3zudq.jpg
bileklik bu: http://f1204.hizliresim.com/w/1/3zuf6.jpg
-
e sen "aaa indirim varmış" diyeatlarsan olacağı o.önce bi bak gerçek fiyatı ne indirim iyi mi sonra al
-
ben birka kere alışveriş yapğtım. gönderme süresi dışında sıkıntı yaşamadım. gayet memun oldum.
ama ürünleri çok dikkatli seçtim. bundan da kaynaklanıyor olabilir. 1 polo ayakkabı, 2 tişört, 1 kolye aldım. hepsi güzeldi.
-
mataramasuko bunu yazdı:
-----------------------------e sen "aaa indirim varmış" diyeatlarsan olacağı o.önce bi bak gerçek fiyatı ne indirim iyi mi sonra al
-----------------------------kafama sı.ayım işte. Ben zaten netten kıyafet almıyorum. E markafoni kitap satmıyor bu ürünleride böyle sıkıntılı ve ben başka bişey almıyorum zaten. Daha kullanmam markafoniyi kolay kolay... Ben ufaktan dürtüldüm başkaları dürtülmesin diye hatırlatma yapayım diye bu konuyu açtım
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------ben birka kere alışveriş yapğtım. gönderme süresi dışında sıkıntı yaşamadım. gayet memun oldum.
ama ürünleri çok dikkatli seçtim. bundan da kaynaklanıyor olabilir. 1 polo ayakkabı, 2 tişört, 1 kolye aldım. hepsi güzeldi.
-----------------------------kargo kısmı sıkıntılı işte,bi de dediğin gibi iyi seçmek gerekiyor. beğendiğim kolye vardı, keşke saat yerine kolyeyle bileklik alsaymışım daha iyi olurdu.
-
wasd bunu yazdı:
-----------------------------Hacı polo'nun ayakkabılarında indirim vardı,arkadaş ayakkabı istiyodu,böyle klasik spor karışımı seviyo,ona haber verdim öyle denk geldi 55 liraya aldık bitane bakalım ne zaman gelicek numarada falan sorun olurmu olmazmı bekliyoruz işte..
Model şunun biraz farklısı: http://www.mercadolibre.com.mx/jm/img?s=MLM&f=79236449_2678.jpg&v=P&sll=400040
saat bu(pek net çıkmamış): http://f1204.hizliresim.com/w/1/3zudq.jpg
bileklik bu: http://f1204.hizliresim.com/w/1/3zuf6.jpg
-----------------------------
zevklerimiz arasında dağlar kadar fark var :D bende adidas nike indirimi filan bekliyorum takipteyım bi kaç siteyi -
sakin olun beyler alırım ayağımın altına sizi şimdi :D
-
markafoni , diğer indirim siteleri arasında (limango vip bilmemne trendyol ) en iyisidir.
zaten ilk bu konuda , ve en büyük bütçeli olan. Diğer sitelerden aldıgınız ürünler defolu olabiliyor 20 den fazlakez alışveriş yaptım markafoniden hiç bir sıkıntı çıkmadı
ayrıyetten bir yurt içi kargoya gidin tüm kargoların %50 si neredeyse markafoni %10 digerleri %40 da genel kargolar.
ayrıca o ayakkabı ne hocam öyle , sobada yakılacak cinsten her sene ya adidas ya nike alırdım geçen sene aldıgım nike iyi dayandı ama kış için bot aldım.
En iyi şey yazlık ve kışlık ayakkabıları birbirinden ayırmak hibrit kullanınca göte geliyorlar :)
-
Lan ayakkabı benim değil arkadaşın, ben superstardan başka bişey giymiyorum :D ne yüklenmişsiniz be,ben de sevmiyorum o modeli,çok apaçi işi ama sevenler var işte :F
-
Bende limangodan başkasını tanımam.
Daha dün bi kamyon siparişim geldi.
Tam 29 Paket.Bi tanesini de eksik getirmişler.:))