Marlboro Türkleri Kobay Olarak Kullandı :|
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
ne saçma bi haber cold'um :D olum amerikada bayadır kullanılıyo bu sigara :D hatta ordaki arkadaşa ısmarlamıştım :D orda hep ondan içiyo benm arkadaş :D
-----------------------------ne biliyim amk gördüm c/p ledim ayrıca yorumsuz yazdım gördüün gibi :)
içtiğim en lüks sigara winston olduğundan pek bilmem marlboro falan, siz burjuvalar içersiniz anca, ben halkçıyım :F
-
herşeyin ilki biziz diye öylece bi cümle kur gitsin
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
ne saçma bi haber cold'um :D olum amerikada bayadır kullanılıyo bu sigara :D hatta ordaki arkadaşa ısmarlamıştım :D orda hep ondan içiyo benm arkadaş :D
-----------------------------ne biliyim
amkgördüm c/p ledim ayrıca yorumsuz yazdım gördüün gibi :)içtiğim en lüks sigara winston olduğundan pek bilmem marlboro falan, siz burjuvalar içersiniz anca, ben halkçıyım :F
ahuah :D olum bilmezmisin beni :D ya west-ice yada samsun216 :D başka sigara içmem..ama arkadaşa söledim getircek onlardan içim hem beleş olcagından sorun olmuyor benim açımdan :D :D -
winston box ruLezzz :D anca marlboro otlanırım bi kere special aldım hemen winstona kesin dönüş yaptım :D
-
4.25 ykr bi haftadan beridir satıyorum ekmek peynir gibi gidiyor
-
içilmez ztn bok gibi
-
sarı filtreli sigaraları zaten sevmem filitresi çok çabuk pörsüyo tadını bozuyo...forza parliament night blue,yoksa muratti
-
kotusirine bunu yazdı:
Kobaymı bu cümle bana tanıdık geliyor.. bende yaptığım bi madde yi kobay üzerinde kullanmıştım..(:
kullanmayada devam ediyoruz :P
+ olaraktanda sakaryada bundan içiolardı :D dionysos un cüarası hatta vagon arasını bunla duman altı yapmı$tık :F -
Sigara içenler düşünsünler a.q.