Marmaris (Gökova) Hakkında Bilgi İstek :)
-
bu gökova aile tatili için nasıl bi yerdir ?
pansiyon , apart konaklama ücretleri nelerdir ?
denizi falan temiz midir ?
marmarisli arkadaşlardan bu sorularıma cevap istiyorum :) google'dan falan baktım pansiyon telefonu bulamadım :S
bi de oranın insanı warsa ondan öğrenmek istedim bazen netteki bilgiler kolpa olabiliyo :)
-
hoca ben muğlada öğrenciyim.. gittiğime bin pişmanım.. oranın yerleri halkı kadar paragöz bir halk tanımadım valla.. göç olarak yada tayinle gelmiş memurlarla konuştum hepsi binpişman..
gökova güzel bi yer.. manzarası süper.. denizi flan da iyi.. bi sahiline gittik o kadar büyük değildi ama iyiydi yine.. sahilin yanında ormanlık alan falan var, piknik alanları falan.. güzel bi yer.. muğla merkezden yarım saate falan gidersiniz.. yalnız dikkat edin bu puşt halk (herkesi katmıyorum içine) seni kandırmasın.. iki araba gidiyo sanırm..biri sahilden biri jandarmanın ordan (marmarise gidiyor) ilk gittiğimde sahile gideceğiz demiştik şoföre.. adam puşt ya gider dedi bize.. sonra bizi jandarmanın orda indirdi.. 1 saat kadar yürüdük o sıcakta:S şerefsiz kandırmış bizi.. para için.. öyle bi halk..
ama yerleri güzel.. tavsiye ederim ve bilen birini al yanına.. halk çok paragöz dikkat et
-
www.onayaparthotel.com reklamlarrrr..:))
ayrıca ertana katılıyorum buraların insanı kadar paragöz yoktur...
-
scuderia hoca sen ne yaptın öss de? benim bölümü kazanma şansın ne durumda?
-
hocam bn marmariste yaşıorm içmeler tarafında insanları herkesi turist gibi görmeleri nedeneyli biras paragöz:D ama genelleme yapmak istemiorm gayet ii olanları da var gökova güzel denizi fena deil ama kızkumunu tavsiye ederim veya datça,datçanın denizi mavi bayraklıdır uluslar arası temizlik belgesi almıştır ama para durumuna bağlı tabi...
-
ertan ben girmedim bu sene össye geçen sene girdiydim muğla meslekte okuyom ordan biliyom sizin durumları...
-
hocam otomobille gidicez ailece :)
o yüzden konaklama kısmı daha önemli benim için :)
apart tarzı ewler ne kadar :) veya pansiyonlar sen boşwer halkını babam adam eder onları :B
-
mokoko benide götür :P
-
fooxcan ailecik gidiyoruz olmaz :)
yaaww fiyatlar hakkında bilgisi olan yok mu :((
-
yardımın reklamı olmaz yaaaww :)
-
pansiyon olarak bilmiyorm hiç ama grand yazıcı-grand pasa-elegance bunlarda kaldim güzel mekanlar netteki reklamlari abartilmamis yani memnun olursun pasa denize sıfır degil ama soyleyim denizide güzel otellere ait sahiller daha bakimli tabi
edit:dısarı cıkınca otel bilekligini cıkar :) esnaf kazıklıyo biraz