Marmarisde Nerede Hangi Otelde Kalınır ?
-
marmarisde bi jeep safari turu var su savaşı temalı abi onu yapmadan geri gelme hayatımda hiçbirzaman bu kadar eglendigimi hatırlamıyorum.
rahmetli eniştem allah razı olsun aklıma geldide o mutlu güzel günler
-
edit
AllahinOglu tarafından 16/May/15 16:28 tarihinde düzenlenmiştir -
Absolut bunu yazdı
marmarisde bi jeep safari turu var su savaşı temalı abi onu yapmadan geri gelme hayatımda hiçbirzaman bu kadar eglendigimi hatırlamıyorum.
hocam nasıl gıdebılırım yardımcı olurmusun tel numarası veya ınternet sıtesı ?
-
h2run bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
hocam kalacagın yerde sole abı şu tur varmış de onlar seni yönlendirir direk hotel önünden alıyorlar seni servisle mekana götürüyolar
netde arat marmaris jeep safari die zaten direk görürsun
bütün gün sürüyor tur zaten ve ortamdakiler az biraz eylence nedir biliyorsa unutulmaz bi gün olur
-
Absolut bunu yazdıh2run bunu yazdıAbsolut bunu yazdı
hocam kalacagın yerde sole abı şu tur varmış de onlar seni yönlendirir direk hotel önünden alıyorlar seni servisle mekana götürüyolar
netde arat marmaris jeep safari die zaten direk görürsun
bütün gün sürüyor tur zaten ve ortamdakiler az biraz eylence nedir biliyorsa unutulmaz bi gün olur
eywallah hocam saolasın
şu otelı bılen varmı burda kalmayı dusunuyorum.
http://www.etstur.com/Fantasia-De-Luxe-Marmaris
-
d resort grand azur da kalacagım arkadaşlar 2 gece, marmariste safari turuna katılacagım ondan baska ne yapabılırım nerelerı gezebılırım önerebılecegınız nereler var?
-
ozgunlu bunu yazdıSSH bunu yazdı
ruslar biraz canını sıkabilir
çok ayıp
lan oglum yanlış anlamışsınız nimetler değil lan saplardan bahsettim bu otele komple turla geldikleri için sap sayısı fazla hayvan gibi vodka içip sabaha kadar anırıyorlar o yüzden :)
-
SSH bunu yazdıozgunlu bunu yazdıSSH bunu yazdı
ruslar biraz canını sıkabilir
çok ayıp
lan oglum yanlış anlamışsınız nimetler değil lan saplardan bahsettim bu otele komple turla geldikleri için sap sayısı fazla hayvan gibi vodka içip sabaha kadar anırıyorlar o yüzden :)
hocam grand azur hakkında bılgın varmı
-
Palm Garden dan uzak dur hocam. Eski çalışanı olarak söylüyorum
-
kardeş öyle otellere gelenlere direk atlama biraz araştır bak tekne turuna mutlaka Çık! 2 farklı yöne giden turlar var biri cleopatra mıydı ney öle bi yere gidiyor öteki başka yere kız kumunun olduğu yer. bu carettaların yumurtladığı yer varmış eskiden gidiolarmış şimdi telle çevirmişler oranın bir beyaz kumu varmış çalıolarmış piçler öleki nerdeyse kalmadı diolar :) tur dedim ama bunlarında farkı var mesela benim gittiğimde içki filanda varda ama öle çeşit meşit yok yada kola veriolar + öğle yemeği sahilde bi dayı var sürekli gezer ondan alıran hem daha ucuza hemde yerli yabancı biton içeceği sınırsız olarak veriolar. içmelerdeki sahilded gezer o dayı genelde. bunun yanısıra diğer aktivitelerde her yerde dolu zaten turlar murlar bakarsın orda.
ArmadA tarafından 19/May/15 10:56 tarihinde düzenlenmiştir