folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Marmarisde Nerede Hangi Otelde Kalınır ?

Marmarisde Nerede Hangi Otelde Kalınır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

marmarisde bi jeep safari turu var su savaşı temalı abi onu yapmadan geri gelme hayatımda hiçbirzaman bu kadar eglendigimi hatırlamıyorum.

rahmetli eniştem allah razı olsun aklıma geldide o mutlu güzel günler

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

edit

AllahinOglu tarafından 16/May/15 16:28 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Absolut bunu yazdı

marmarisde bi jeep safari turu var su savaşı temalı abi onu yapmadan geri gelme hayatımda hiçbirzaman bu kadar eglendigimi hatırlamıyorum.

hocam nasıl gıdebılırım yardımcı olurmusun tel numarası veya ınternet sıtesı ?

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek
    h2run bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

hocam kalacagın yerde sole abı şu tur varmış de onlar seni yönlendirir direk hotel önünden alıyorlar seni servisle mekana götürüyolar

netde arat marmaris jeep safari die zaten direk görürsun 

bütün gün sürüyor tur zaten ve ortamdakiler az biraz eylence nedir biliyorsa unutulmaz bi gün olur

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Absolut bunu yazdı
    h2run bunu yazdı
    Absolut bunu yazdı

hocam kalacagın yerde sole abı şu tur varmış de onlar seni yönlendirir direk hotel önünden alıyorlar seni servisle mekana götürüyolar

netde arat marmaris jeep safari die zaten direk görürsun 

bütün gün sürüyor tur zaten ve ortamdakiler az biraz eylence nedir biliyorsa unutulmaz bi gün olur

eywallah hocam saolasın 

şu otelı bılen varmı burda kalmayı dusunuyorum.

http://www.etstur.com/Fantasia-De-Luxe-Marmaris

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

d resort grand azur da kalacagım arkadaşlar 2 gece, marmariste safari turuna katılacagım ondan baska ne yapabılırım nerelerı gezebılırım önerebılecegınız nereler var?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    SSH bunu yazdı

ruslar biraz canını sıkabilir

çok ayıp

lan oglum yanlış anlamışsınız nimetler değil lan saplardan bahsettim bu otele komple turla geldikleri için sap sayısı fazla hayvan gibi vodka içip sabaha kadar anırıyorlar o yüzden :)

sırıtma la.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SSH bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    SSH bunu yazdı

ruslar biraz canını sıkabilir

çok ayıp

lan oglum yanlış anlamışsınız nimetler değil lan saplardan bahsettim bu otele komple turla geldikleri için sap sayısı fazla hayvan gibi vodka içip sabaha kadar anırıyorlar o yüzden :)

hocam grand azur hakkında bılgın varmı

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baracuda81
    baracuda81's avatar
    Erkek

Palm Garden dan uzak dur hocam. Eski çalışanı olarak söylüyorum

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

kardeş öyle otellere gelenlere direk atlama biraz araştır bak tekne turuna mutlaka Çık! 2 farklı yöne giden turlar var biri cleopatra mıydı ney öle bi yere gidiyor öteki başka yere kız kumunun olduğu yer. bu carettaların yumurtladığı yer varmış eskiden gidiolarmış şimdi telle çevirmişler oranın bir beyaz kumu varmış çalıolarmış piçler öleki nerdeyse kalmadı diolar :) tur dedim  ama bunlarında farkı var mesela benim gittiğimde içki filanda varda ama öle çeşit meşit yok yada kola veriolar + öğle yemeği sahilde bi dayı var sürekli gezer ondan alıran hem daha ucuza hemde yerli yabancı biton içeceği sınırsız olarak veriolar. içmelerdeki sahilded gezer o dayı genelde. bunun yanısıra diğer aktivitelerde her yerde dolu zaten turlar murlar bakarsın orda.

ArmadA tarafından 19/May/15 10:56 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
Toplam Hit: 4118 Toplam Mesaj: 27