Marmarisde Tatil Yapılacak Otel
-
fiyatı 100 tl 'i aşmayan, 2 erkeği kabül eden, herşey dahil konseptinde marmarisden otel arıyorum. tatil sitelerinde bulduğum yerler genelde 2 erkek olunca uzak durun diyorlar bizi kabül etmiyorlar.
varmı önerisi olan ?
-
amk manitayı kapıp gitsen kızı sikicek bu diye almazlar değişikler.
-
2 erkek nie kabul edilmiyormuş
Bide ben çok anlamam tatilden ama marmarisde bundan 3 sene önce 500 lira vermiştim 1 hafta kalmaya.
Senin istediğin günlük adam başı 100 lira ve aynı odada kalmak mı 2 kişi ?
-
u235 bunu yazdı
Bide ben çok anlamam tatilden ama marmarisde bundan 3 sene önce 500 lira vermiştim 1 hafta kalmaya.
adam başı 100 tl. ve aynı oda. nasıl bir zihniyet bilmiyorum ama adamlar kabül etmiyor. bunu en iyi otelde kabül etmiyor. heralde 2 erkek taşkınlık yapar düşüncesi mi var ondan ötürü sanırım
-
LinkinMeTiN bunu yazdıu235 bunu yazdı
adam başı 100 tl. ve aynı oda. nasıl bir zihniyet bilmiyorum ama adamlar kabül etmiyor. bunu en iyi otelde kabül etmiyor. heralde 2 erkek taşkınlık yapar düşüncesi mi var ondan ötürü sanırım
valla biz 3 erkek bir odada kalmıştık.Yeni saçma sapan kurallar geliyor anasını satayım.Taşkınlık yapanı siktir edip atacan otelden.Plajlara erkeği alma,otele erkeği alma,diskoya alma bu nedir amk.
-
u235 bunu yazdıLinkinMeTiN bunu yazdıu235 bunu yazdı
valla biz 3 erkek bir odada kalmıştık.Yeni saçma sapan kurallar geliyor anasını satayım.Taşkınlık yapanı siktir edip atacan otelden.Plajlara erkeği alma,otele erkeği alma,diskoya alma bu nedir amk.
katılıyorum. kendi ülkemizde tatil yapamıyoruz. 2 tane yabancı erkek gelsin onları alırlar.
-
erkekler tatil yapmasin, habire çalışsın
-
öktem pansiyon var hocam orada, geçen hafta kaldım.
memnun kaldım açıkçası, 100liraya pazarlık ederseniz ayarlarlar.
-
iyide bunu arama yeri burası değil ki
http://www.anitur.com.tr
dediğin gibi birşey olmaz tur acentelerine bağlı otellerde
kişi başı tam veya yarım pansiyon 100 lira otel varmıdır bu ay içinde marmariste zannetmiyorum
yinede en iyi tur acentesi bilir
ayrıca marmaris çok sıcak şu sıra her zamanki gibi öğlenleri kimse yok sokaklarda... -
bizde 2 kişi gittik, otellerin hiç biri kabul etmedi. edenlerde 2 misli fiyat çekti.
otelcilerde bi acayip.
-
kaanstain bunu yazdı
öktem pansiyon var hocam orada, geçen hafta kaldım.
memnun kaldım açıkçası, 100liraya pazarlık ederseniz ayarlarlar.
ikii kişi 120ye kaldım, bayramın 2. günü