Marmaris"Li Muridler Otel Arıyorum
-
hocam 20 lıraya 25 lıraya gunluk oteller varmış 3 gun yeter bıze:D olmadı çadır
-
http://www.hostelworld.com/findabed.php?Search=1&PHPSESSID=2886745610-0907161248IxKOTRHS0G84Rabfwqcf3F
al sana pansiyonlar
-
bişey bulamadım polis çocugu olan :D
-
sana bahsettkleri o 25 --30 liralık yerler otellerin çalışanları içn werdiği tavanı akan barakalardan hiçbir farkı yok..hadi bi hatun düşrürdün mesela ne yapcan o baraka ya nasıl götürecen :))
-
:D:D vallamı hacı ozaman camping çadır kuralım soararlasa macera arıyoruz
-
25-30 tl pansiyona vereceginize günlük 50 tl ye herşey dahil oteller var abi...at gözlüğünü çıkarın artık.
millette pansiyonu ucuza tutunca para az harcanır psikolojisi var ama tam tersi oluyo genelde çünkü asıl para yemege gidiyo ve bu ihtiyacıda en iyi herşey dahil oteller karşılıyo.
4 yıldızlı otellerde çok rahat bu fiyatı bulmak mümkün...(hatta alkol'de dahil bu fiyata)
:) -
Pansion 4-5 kişilik aile veya gruplarda gayet ucuz olur o da evde yemek yaparsan.. ama 2 kişi evde yemek yapmaya kalksan 20 tl yi geçer bi öğün + bissürü zaman ayır temizle yıka ayıkla vs vs. dışarda 20 tl ye doyabilir bir öğün 2 kişi : D pansionlarda sadece kap kacak oluyor.kaldıki adam gibi yemek yapacak biri lazım o sıcakta onla ura$cak biri lazım.yani pansiyon en ideal Aileler içn anne yemeği/kavaltıyı hazırlar bebeler yer gezer tozar gelirler falan filan. 2 kişi veya tek kişi gidilicekse 50-60 liraya Herşey dahil oteller var git oraya ücretsiz plajn şezlongun şemsien güneşlenirken me$rubatn falan filan gelir =D odan temizlenir.odan klimalıdır vs vs vs . 2 kişi veya tek gideceklere önerim otel ideal
-
yaw yanına diş fırçanı macununu al
gece plajda yatarsın
sabah gezersin
ya da denize gireceksen şezlonga 3 lira verirsin
gece ücretsiz sabah 3 lira;)
çadırı nereye kurcan marmaris de?
ancak gökovada falan kurarsın orda da gecelik 7,5 lira öğrenciye
öğrenci değilsen 21 lira
-
beni çaarma sen tamam :|
-
hocam burger kıngı evın gıbı kullanabılırsın sabah kadar acık yalnız 1 saatlıgıne kapatıyolar temızlık ıcın eve gerek yok yat sezlonglara sana eslık eden cıkar ıllakı marmarıs super kacrma derım özellıkle gece hayatı super dıbın dusuyo :D:D
Toplam Hit: 2092 Toplam Mesaj: 22