folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Mars Gezegeninde Bitki Benzeri Oluşumlar...

Mars Gezegeninde Bitki Benzeri Oluşumlar...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Mars gezegenine Atmosfer Oluşturmak için Gerekecek Ağır Gazları Taşıyabilecek Robotlar, Ölü Gezegenlerden Ağır Gaz Sevkiyatına Çalıştırılsaydı, Ve İki Oksijen ile Bir Hidrojeni Birleştirip Su yapabilen Aygıtlar ile Irmaklar Akıtılabilseydi, Atmosferin Dünyaya görece Daha ince Olması Büyük Sorun olmayacaktı, Çünkü Güneşe Uzaklığı Zararlı Işınımlar Konusunda Yeterli Elemeyi Yapabilecek gibi Görünüyor...

Çok incede olmamak şartı ile Uygun Kalınlıkta Atmosfer İnşa Edilebilir Pekala..!

Su Olursa Canlılık Virüs Gibidir... İllahki Bulaşır Gezegene, Şeyhime Katılıyorum...  Atmosferde İç Havasal Sirkülasyonlar ile Isı Faktörlerini Kontrollü Duruma getireceğinden Isınmaya başlayan gezegendeki Varolan Donmuş Suda Ortalığa Çıkacaktır... Belki Ufak Çaplı Denizler Oluşabilir...

Ayrıca Vahim olan diğer Konu Mars Dünyanın 4 Katı Büyüklüğünde Dev Bir Gezegen...

Neöööoooo hocam napıyon!!! Sen yazma bu konuda en iyisi :P

Mars dünyanin %53 kadar büyüklükte 

Dünyada 100 kilo gelen adam marsta sadece 38 kilo gelir.

Ayrıca atmosfer insa edşlebilecek olsa venüs daha uygundur bu duruma

@DevilRullz Hocam Bizim Kokain Basbayağı Dünyamızda Bizim Olan Kokain Bitkisi yahu.. Hemen Ne Dumur Oldun Anlamadım Valla Kokainciler ile Bir Bağlantım yok benim...! Alla Alla..

Yok ya satıyorsun falan diye demedim (banane) de hani ekstazi kullanıyorum demiştin bide kokain mi içiyorsun diye şaşırdım :|

Hocam ne alakası var, Bizim Kokain diyince bu sonucamı Çıktın sen.? :)

Allah seni kahretmiye.! Alın bunu Alın bunu... Alın bunu burdan... :)

Ya "bizim kokain" deyince hani sonuçta içmeyen, görmeyen böyle demez heralde. Ekstazi içiyorsun içmesine birde üstüne kokain de mi içiyorsun diye şaşırdım ben :|

Ekstazi ne zaman kullanmışmışımki yahu..?

Şaşırdım valla. Ben Karşıyımdır bu Hapa hep... Kimyasal o.?

Ha doğru karıştırdım. Senin içtiğin metamfetamindi. Tamam şimdi hatırladım. Yanlış oldu pardon.

Metamfetamin mi.? :)

Hocam sen iyimisin..? Ciddiyim iyisin demi. kendindesin umarım... Yahu Takılmışsam Ottan başkasına takılmış biri değilim ben.. Ayrıca Akinator Bir ara atmışlığım vardır... Akinatorumu diyon yoksa.?

Akinator Tesirli bir haptır.. O günden beridir bir dahada atmadım.. Konu Mars tan Nasıl Haplara geldi.. Yahu hapmı attın sen ne ettin..?

Hakkaten ha.. Konu nasıl Mars'tan uyuşturuculara doğru kaydı anlamadım. İlk sayfaları bi incelemek lazım kim yaptı anlaşılır :|

Kim yapmış olabilir.. :(

Konumu sabote eden biri yapmış... :( Teessüf ediyorum kendisine. Resmen Konuyu Sikertti Çünkü.!

Neyse Arkadaşlar Teknik Bir Arıza Konu devam ediyor.... Kaldığımız yerden devam ediyoruz.!    (Devil Hocam Sen Müdahil olmazsan sevinirim... )

O sikerteni bulup çıkarmak lazım :|

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Mars gezegenine Atmosfer Oluşturmak için Gerekecek Ağır Gazları Taşıyabilecek Robotlar, Ölü Gezegenlerden Ağır Gaz Sevkiyatına Çalıştırılsaydı, Ve İki Oksijen ile Bir Hidrojeni Birleştirip Su yapabilen Aygıtlar ile Irmaklar Akıtılabilseydi, Atmosferin Dünyaya görece Daha ince Olması Büyük Sorun olmayacaktı, Çünkü Güneşe Uzaklığı Zararlı Işınımlar Konusunda Yeterli Elemeyi Yapabilecek gibi Görünüyor...

Çok incede olmamak şartı ile Uygun Kalınlıkta Atmosfer İnşa Edilebilir Pekala..!

Su Olursa Canlılık Virüs Gibidir... İllahki Bulaşır Gezegene, Şeyhime Katılıyorum...  Atmosferde İç Havasal Sirkülasyonlar ile Isı Faktörlerini Kontrollü Duruma getireceğinden Isınmaya başlayan gezegendeki Varolan Donmuş Suda Ortalığa Çıkacaktır... Belki Ufak Çaplı Denizler Oluşabilir...

Ayrıca Vahim olan diğer Konu Mars Dünyanın 4 Katı Büyüklüğünde Dev Bir Gezegen...

@DevilRullz Hocam Bizim Kokain Basbayağı Dünyamızda Bizim Olan Kokain Bitkisi yahu.. Hemen Ne Dumur Oldun Anlamadım Valla Kokainciler ile Bir Bağlantım yok benim...! Alla Alla..

Yok ya satıyorsun falan diye demedim (banane) de hani ekstazi kullanıyorum demiştin bide kokain mi içiyorsun diye şaşırdım :|

Ya "bizim kokain" deyince hani sonuçta içmeyen, görmeyen böyle demez heralde. Ekstazi içiyorsun içmesine birde üstüne kokain de mi içiyorsun diye şaşırdım ben :|

Ha doğru karıştırdım. Senin içtiğin metamfetamindi. Tamam şimdi hatırladım. Yanlış oldu pardon.

Hocam sen iyimisin..? Ciddiyim iyisin demi. kendindesin umarım... Yahu Takılmışsam Ottan başkasına takılmış biri değilim ben.. Ayrıca Akinator Bir ara atmışlığım vardır... Akinatorumu diyon yoksa.?

Akinator Tesirli bir haptır.. O günden beridir bir dahada atmadım.. Konu Mars tan Nasıl Haplara geldi.. Yahu hapmı attın sen ne ettin..?

Hakkaten ha.. Konu nasıl Mars'tan uyuşturuculara doğru kaydı anlamadım. İlk sayfaları bi incelemek lazım kim yaptı anlaşılır :|

Konumu sabote eden biri yapmış... :( Teessüf ediyorum kendisine. Resmen Konuyu Sikertti Çünkü.!

Neyse Arkadaşlar Teknik Bir Arıza Konu devam ediyor.... Kaldığımız yerden devam ediyoruz.!    (Devil Hocam Sen Müdahil olmazsan sevinirim... )

Tamam karışmıyorum... Bulmaya çok meraklıysan bul bakalım.  Hani Bahsettiğin Ot Türleri hakkında Makale koyacaktın...?

Ne Oldu Makaleye.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

Tamam karışmıyorum... Bulmaya çok meraklıysan bul bakalım.  Hani Bahsettiğin Ot Türleri hakkında Makale koyacaktın...?

Ne Oldu Makaleye.?

Koyacam bekle :D

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Biz çıkalım isterseniz ? :D 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Biz çıkalım isterseniz ? :D 

Yok hocam durun. ShockMan konuyu saptırıyor ben düzeltmeye çalışıyorum :| Yardım edin :|

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yahu yok kalın siz... Devilrullz sanırım bu gün Kafa dumanlı... İdare edin..   Sitede yokmuş gibi davranın.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    winterstorm
    winterstorm's avatar
    Erkek

Bitki mitki hikaye, bu gezegenden bir halt olmaz. Mars oldukça zehirli bir atmosfere sahip. :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    winterstorm bunu yazdı

Bitki mitki hikaye, bu gezegenden bir halt olmaz. Mars oldukça zehirli bir atmosfere sahip. :)

Hocam Öyle deme, 2010 Yılında Tüm bilim çevresini alt üst eden bir Keşif Canlılığın Sınır Tanımaz bir Şey Olduğunu ortaya Koymuştu...

Siyanür Zehiri içinde yaşayabilen Sporlar Görülmüştü.... Olumsuz Atmosfer Şartlarında Yaşayabilmenin bir Yolunu Bulmuş Bitkiler Olabilirler... 

Pardon Siyanür demişim... Arsenik Olacaktı.. Bilinen en Keskin Zehirdir Arsenik.

ShockMan tarafından 29/Mar/13 22:18 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

arnold amcanın filmi aklıma geldi lan :|

Living Death
Toplam Hit: 5789 Toplam Mesaj: 50