Mars‘A Gidecek Olan Adaylarda Aranan Kriterler..! Ve Başvuru
-
xxjokerxx bunu yazdı
lan yasemini gördünüz mekiği düşürür amk
la ne güldüm ya .d
-
O deilde müridler bunlar marsta bi iş karıştırıyor özellikle ömür boyu orada yaşamak ailesi felan olmaması bunlar sizlerde bişeyler uyandırmıyormu ? kusura bakmayın ama sanırım insanlar kör olmuş
-
böyle bir projenin web sitesinde neden reklam olur?
-
http://applicants.mars-one.com/profile/ed1e4178-53b2-4acc-8ceb-5ecf15829316
Şunu gördükden sonra vazgeçtim başvuru yapmakdan.
-
u235 bunu yazdı
http://applicants.mars-one.com/profile/ed1e4178-53b2-4acc-8ceb-5ecf15829316
Şunu gördükden sonra vazgeçtim başvuru yapmakdan.
Keşke kızın karşısında olsam sen gülme amk diyesim geldi.
-
Benim kuzen geçen bahsetmişti, araştıracaktım ama burada karşıma çıktı.Araştırmadan önce basit soruları sorim.
1- Marsa yolculuk ne kadar sürecek ?
2- Neden hayatları boyunca orada yaşmak zorundalar ?
3- Bu proje için dünya üzerinde test yapılmış ve çok küçük bir hata büyük bir facia'ya neden olmuş.Gök taşlarıyla ilgiliymiş.Bu doğru mu ?
4- Dünya ile mars arasındaki iletişim nasıl sağlanacak ? Detayları (gecikmeli mi, anlık mı)
5- Marstaki toprak tarıma uygun mu ki tarım yapacaklar mış ?
6- En önemlisi üreme yapılacak mı ? Marsta çocuk doğacak mı ? Üreme zorunluluğu var mı ?
Çevirdiğin maddelere göre bozuk insan genleri marsta düzelecek gibi gözüküyor.İngilizce konuşma ve ateistllik şartı ise sadece farklılıkları en aza indirgeyip insanın insana tehdit olmasını önlemek için konmuş güvenlik maddeleri olmaz bence.Çok ileriye dönük düşünmüşler.Tam bir illimunati mantığı.. Sadece bilim.Burdan 3546465486434168 tane bilim kurgu filmi çıkar..
-
zaten adamın hayatına sokup ömür boyu çölün ortasına atacaksınız. bari bu kadar kısmayın insanları. en azından bi sigara içebilelim la marsta uzaya karşı :W
yeme içme işini çözüp hatun ile göndereceklerse 40dan sonra gidilir aga birazda orada çalışırız :F
-
hayattan hiçbir beklentisi kalmamış, yüksek bir çatıdan kendini atmak üzere kararlı bir şekilde harekete geçmiş insanlar için değerledirilebilir bir teklif.
-
resmen hapishane şartları, ha ömür boyu kutup noktasında yada denizin altında kalmışsın aynı şey, geri gelinmiyecek dendigine göre çiftleşmeye izin verilecektir :D ama ben buraya gitmek yerine 15-20 sene hapis yemeyi göze alırım
-
Böyle birşey yapsınlar komedinin kralı çıkar. Koloni demek çoğalmak demek. 1-2 nesil sonra seyrele cümbüşü.
Kuzey mars Türk cumhuriyeti işgalci, yok öyle bir devlet diyen güney mars Rum kesimi müzakerelerden kalktı gibi haberler gelmeye başlar.
Orta mars da çıkan aşiret savaşlarında taşlar konuştu. 3 kişinin kafası taşla yarılarak öldü. ölenlerin aileleri kan davası başlattı. Daha büyük taşla kafalarını ezeceğiz dedi. Malum silahta olmayacak savaşlar taşla olur.
Günlerin uzun olmasına dem vuran ateisler bu çağda oruçmu olur dedi. Cübbeli mehmet hocaya namazda kıbleye dönüyoruz ama marsta dönüyor namazda kayıyor kıble ne yapcaz gibi sorular gelmeye başlar. Kurbanda koyun bulamassak marslı kesebilirmiyiz sorularını saymıyorum zaten.
Bak garanti ediyorum birileri çıkıp mars bana büyük büyük dedemden miras kaldı, boşaltın lan topraklarımı da der.
Tabi bunun dışında koloni bize bakmiii gibi yerel geyiklerde olacak. Kuzey kutbuna yaklaştıkca hatunlar güzelleşiyor teorisini denemek isteyen birkaç kolonici mars kutuplarında donarak ölecek.
Ne olur kursunlar koloniyi. Mizah dergilerine para vermem.