Geyik & Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım
Mars'ta Uzaylı Benzeri Savaşçı Görüntülendi
Mars'ta Uzaylı Benzeri Savaşçı Görüntülendi
-
Uzaylılarla ilgili araştırmalar yapan UFO meraklıları, Curiosity'nin çektiği fotoğrafları inceledi ve bunun uzaylı bir savaşçı olduğunu iddia ettiler. Paranormal Crucibe adlı Youtube kanalının paylaştığı Marslı savaşçı videosu kısa süre içinde yüz binlerce kez izlendi. Ayrıca The Sun, Inquisitr ve Sputnik gibi dünyaca ünlü medya organları tarafından da haberi yapıldı.
Paranormal Crucibe, videoda ilk başta kaya gibi görülen cismi yakınlaştırarak inceliyor. Önce kaya gibi görünen cismin fotoğraf yakınlaştırılınca bilim kurgu filmlerindeki uzaylılara benzediği fark ediliyor. İnceledikleri nesne astronot kıyafetine benzeyen bir zırh giymiş ve elinde silah olan bir uzaylıyı oldukça andırıyor. Video internet kullanıcılarını da ikiye böldü. "Bu bir kayanın önünde duran başka bir kaya" diye yorum yapan da vardı; "Uzaylıların olduğunu biliyordum zaten" diyen de vardı.
Ayrıca NASA videonun yalan olduğuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. -
-
kedidir o
-
pezevenke bak birde kaç km uzaktan çekim yaban kameraya poz vermiş
-
Yav he he
-
Bi bitmediniz amuha goyim
-
"Ayrıca NASA videonun yalan olduğuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı."
NASA bu konularda açıklama yapmıyor diye biliyorum (%100 emin değilim)
Ve benzer bir çok haberde nasa açıklama yapmadı, açıklama yapmıyor, açıklama yapmaktan kaçınıyor diye ifadeler kullanılıp inandırıcılık katıyorlar.
Bunlar ile ilgili discovery channel national geog. gibi kanallardaki programlar var ve bir çok iddayı detayşı bir şekilde ele alıp çürütüyorlar. (hocam kim kimi onaylıyor aynı pokun lacisi diyebilirsiniz)
Ancak uzun bir zaman diliminde onlarca hatta yüzlerce fotonun çekilmesiyle elde edilen uzay, mars ay vs görüntülerinde (tek kare foto dan oluşmuyor nasanın bizle paylaştığı fotolar) poz vermiş uzaylı görmek bana inandırıcı gelmiyor.
Birisi gider tek kare foto çeker aha der o zaman oturur tartışırız.
Üşenmedim videoyu buldum; (üstteki yazılar videoyu izlemeden önce yazıldı)
https://www.youtube.com/watch?v=_RbUydzAMSo
yapılanlar bana biraz zorlama geldi. Çokta şey etmemek gerekiyormuş :/
-
:)
-
Yıl olmuş bilmem kaç.
Kendim elini sıkıp tanışmassam inanmam.
-
Ne zamanlar istila edeceklermiş. Bulmuşken sorsalarmış meraktan ölüyorum.
-
:D :D