Maruzatım Var.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    izleyici
    izleyici's avatar
    Erkek

hafız beni yanlış anlama ama insan 3.5 yıllık sevgilisini sırf seni cinsel yönden mutlu ediyo ya da duygularına tercüman oluyo diye bırakır mı ? 

#hayat bir sifreleme algoritmasından ibaret.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    izleyici bunu yazdı

hafız beni yanlış anlama ama insan 3.5 yıllık sevgilisini sırf seni cinsel yönden mutlu ediyo ya da duygularına tercüman oluyo diye bırakır mı ? 

3.5 sene uzadıda uzadı hocu, ilk günden bitmişti zatende 3.5 sene yürüttük diğer hatunda gelince
    noktayı koydum. He bu geçerli bi sebepmi değil.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    Ephesus bunu yazdı

Hatun sürekli alkol alması ve tavırları yönünden materyaliste benziyor aga. Materyalist insanın hiç sağı solu belli olmaz. Yaptıklarını ahlaki olarak sorgulamıyorum bana düşmez, kimseye düşmez ama materyalist insanla ne evlenilir ne düzenli ilişki yaşanır kafası attı mı duygu tanımaz yeminle bence iyi olmuş düzelmeye bak.

alkole verdiğin parayla da kitap al kitap oku. Dünya klasiklerini falan oku iyi gidiyo. Hayal dünyanda yaşa biraz.

Hepsini okudum :) Böyle konuları sonuna kadar okuyunca insanlrın mahremine girmiş gibi hissediyorum kendimi garip oluyor ama sonuçta kişiler kendileri paylaşıyor değil mi :)

Arkadaşın dediği gibi biraz düşünce tarzını ruh halini değiştirmelisin bence de. Kitap oku. ben sana bi tane önereyim mesela "insan ve devlet" .

Bütün bu yaşantının üzerine biraz sosyal biraz siyasal bu kitap on numara olucaktır senin için :)

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    Ephesus bunu yazdı

Hatun sürekli alkol alması ve tavırları yönünden materyaliste benziyor aga. Materyalist insanın hiç sağı solu belli olmaz. Yaptıklarını ahlaki olarak sorgulamıyorum bana düşmez, kimseye düşmez ama materyalist insanla ne evlenilir ne düzenli ilişki yaşanır kafası attı mı duygu tanımaz yeminle bence iyi olmuş düzelmeye bak.

alkole verdiğin parayla da kitap al kitap oku. Dünya klasiklerini falan oku iyi gidiyo. Hayal dünyanda yaşa biraz.

Hepsini okudum :) Böyle konuları sonuna kadar okuyunca insanlrın mahremine girmiş gibi hissediyorum kendimi garip oluyor ama sonuçta kişiler kendileri paylaşıyor değil mi :)

Arkadaşın dediği gibi biraz düşünce tarzını ruh halini değiştirmelisin bence de. Kitap oku. ben sana bi tane önereyim mesela "insan ve devlet" .

Bütün bu yaşantının üzerine biraz sosyal biraz siyasal bu kitap on numara olucaktır senin için :)

Bu yazııyı birazda intikam amacıyla yazdım, o her zaman yaşananların iki kişi arasında kalmasını isterdi.

Böyle yaparak rahatlıyorum, bir daha arayacağını zannetmiyorum, döner o diyenler için.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

hafız sen ne ettin ya böyle hiç araştırmadın mı bu kız nedir necidir canı sıkılınca yol veriyo geliyo yatıyon kalkıyon bi araştır bence?

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

hocam evli gibi bi evin çatısında yaşamak nedir bilirim inan bana ayrılınca boşanmış gibi hissediyorsun gece uyurken yanında birini arıyorsun.

ben hala arıyorum 2 durumunu anlarım

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Allah başka dert vermesin...

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

haci yasin kac bilemiyorum ama sana soyleyecegim tek birsey var sakin kendini birine kaptirma ayrica o eski kiz arkadasinin ahi var o iliskide o is olmaz bosuna yorma sevme o kizi kimse git baska birilerini bul daha iyi bu iliskilerin sebebi tamamen sudur erkek bir iliskide sex istemiyorsa o kizi kendine baglar eger kiz sex istiyorsa erkegi kendine baglar sakin buna kanip hayatini karartma yasin kac oldugunu bilmeden erken aptalizime kapilip hayatini karartma zaten 3-5 sene sonra kararacak bari mutlulugu olsun onun icinde o kizdan ve o iliskinden sana hayir gelmezzzzz....

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

Hayatında tanıdığın bildiğin insanlar vardır ayda bir haftada bir ya da her gün görürsün..Tabi ki bu birliktelikte hayatına dair bir şeyler anlatırsın.Anlatmaya ihtiyaç duyarız nedense.Sonrası anlattığın için duyduğun pişmanlıklardır.En azından buraya yazdığında günün birinde bir erkek arkadaşın vajina, ya da kız arkadaşın penis peşine düşünce "lan bir anda unuttular,dostuk hani..Keşke hiç bir şey paylaşmasaydım" demeyeceksin.

Hakkındada en güzeli neyse o olsun.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

21 yaşındayım, çok saçma bi sabaha uyandım rüyamda bile onu gördüm,

ister sex diyin ister başka bişey, onun yanında kendimi nasıl hissettiğimi bi ben biliyorum,

arabada kokusu, tokası var, yürüdüğümüz her sokakta bi anımız, sarılmamız, öpüşmemiz bi olayımız var,

Bazı insanlar birilerinin hayatına girer, belki sonra çıkar ama hiçbirşey eskisi gibi olmaz bir daha.

Gece ona sarılıp, sabaha uyanmayı ben bilirim, şimdi herşey çok zor, inanın ayık kafayla çekilmiyor,

bazı sorumluluklarım olmasa full kafa dumanlı yada alkollü gezicemde oda olmuyo ve çözüm değil.

Toplam Hit: 7899 Toplam Mesaj: 58