Maruzatım Var 2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

aq ne zaman senin böyle bi konunu görsem bazı şeyler aklıma geliyo bi daha nickini göreyim direk uzaklaşcam :/

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek

gökmen, abi evdeyim kafam fazla güzel şuan.... gel dertleşek olur mu ? çıkabilirmsin bu saatee

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı

gökmen, abi evdeyim kafam fazla güzel şuan.... gel dertleşek olur mu ? çıkabilirmsin bu saatee

online dertleşmek yeterse pm at hacı. 

Smirnoff şaka bi yana Allah yardımcın olsun zor be hacı bu aşk meşk işleri birini ararsan bişeyler anlatıcak uzun uzun benim kafamı sikebilirsin anlarım halden.

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    sir bunu yazdı

Smirnoff şaka bi yana Allah yardımcın olsun zor be hacı bu aşk meşk işleri birini ararsan bişeyler anlatıcak uzun uzun benim kafamı sikebilirsin anlarım halden.

eyvallah hafız :) adamsın. uyuyormuş smirnoff mışıl mışıl telefonu höö diye açtı amk

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı
    sir bunu yazdı

eyvallah hafız :) adamsın. uyuyormuş smirnoff mışıl mışıl telefonu höö diye açtı amk

Bırak uyusun adam uyumak iyi gelir bütün bi günü uyuyarak veya günün 4/3ünü uyuyarak geçirdiğimi bilirim o zaman daha az düşünürsün üzülmeye vaktin olmaz aq

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    MiqRoP bunu yazdı
    sir bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı

bide uyuyabilsem tam olacakda... körkütük sarhoşm.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek
    sir bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı
    sir bunu yazdı
    MiqRoP bunu yazdı

bide uyuyabilsem tam olacakda... körkütük sarhoşm.

: )

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    be_cool
    be_cool's avatar
    Erkek

işten eve giden yolda yorgunlugun yerini hüzün aldı her adımda ismini andım durdum içimden bir kaç du ettim bir umut belki döner diye. eve dogru yaklaştıran her adım bir alev oldu yüregimde içime akıttıgım göz yaşlarım umutsuzlugum...yine tatlı hüzünlü bir hülya başımda ahh be güzelim teşke kapıyı açan sen olsaydın...hayatın gamını içip nefsimin müebbetini yemişim neyapsamda söz dinletemedim şu yürege ahh be sevdigim eve giden her yolu hüzünlü bir aşk hikayesine çevirdin...

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neyzen
    giriftzen
    giriftzen's avatar
    Erkek

seven adama her laf boş...

o yüzden bu tür olaylarda hep susarım, hep susarım...

en iyi şu mısralar anlatır bu olayı

Bir ruh o derin bahçede bir def'a yaşarsa,
       Boynunda onun kolları,koynunda o varsa,
       Dalmışsa,onun saçlarının rayihasiyle.
       Sevmekteki efsunu duyar her nefesiyle;
       Yıldızları boydan boya doğmuş gibi, varlık,
       Bir mu'cize halinde,o gözlerdedir artık;
       Kanmaz en uzun buseye,öptükçe susuzdur.
       Zira susatan zevk o dudaklardaki tuzdur;
       İnsan ne yaratmışsa yaratmıştır o tuzdan,
       Bir sır gibidir az çok ilah olduğumuzdan

sevdikten sonra, hiç bir şeyin önemi yok...

fuck the system!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı

Biz şu an ne desek boş senin için. Durumunu anlayabiliyorum, bu nedenle sana kimsenin yardım edemeyeceğinin farkındayım. Bütün olay sende bitiyor. Zamanını hoşuna giden aktivitelerle harca, çalışıyorsan işine okuyorsan dersine daha çok odaklan. Sana O'nu hatırlatan ne varsa evden at, bilgisayarından sil. Hemen geçecek bir şey değil, ama önemli olan sen geçmesini istiyor musun? Bunları düşünmek sana acının yanında zevk de veriyor mu, bunu sor kendine. Eğer niyetin gerçekten atlatmaktansa O'nunla ilgili olarak yalnızca belleğindeki anılar kalmalı. Çünkü yalnız bunlar kaldığında, eninde sonunda bunlar da mazi olacak ve ileride bir gün geriye baktığında yüreğinden tamamen atamamış olduğun ama senin için eski anlamını yitirmiş olan küçük bir iz olarak kalacak. Yazdıklarımı okumak, okuduğunu anlayıp uygulamak tamamen sana kalmış. Ben dahil kim ne dediyse önemli değil. Önemli olan senin ne istediğindir.

Unutmak istemiyorum onu, böye sikim aikim buralara bunlarıda yazmak istemiyorum,
    sevmeyenlerim var bu kadar zayıf göstermek istemiyorum kendimi,
    ama ne yapayım elden hiç birşey gelmiyor, ilk defa bekliyce gelene kadar dedi böylede her gün ağzıma sıçılıyor, delireceem az kaldı.

Toplam Hit: 3400 Toplam Mesaj: 30