Maruzatım Var 3 - Beklenen Son..
-
hocam sana iki tavsiye vereyim..
birincisi, asla hayatında biri varken sana gelen hatuna kaptırma kendini..o şekilde gelen bu şekilde gider..
ikincisi, asla o mutluyken söyleme söyleyeceğini..takmaz gider..sözlerini onun pişman halde karşına geçtiği zamana sakla..
gelmez o zaman deme, geliyor.
üzülme demiyorum, üzül ama kendi kendine üzül..doğru zaman geldiğinde birikeni söylersin..o zamana kadar sabret bakalım ne olacak.
-
GodLike bunu yazdı
hocam sana iki tavsiye vereyim..
birincisi, asla hayatında biri varken sana gelen hatuna kaptırma kendini..o şekilde gelen bu şekilde gider..
ikincisi, asla o mutluyken söyleme söyleyeceğini..takmaz gider..sözlerini onun pişman halde karşına geçtiği zamana sakla..
gelmez o zaman deme, geliyor.
üzülme demiyorum, üzül ama kendi kendine üzül..doğru zaman geldiğinde birikeni söylersin..o zamana kadar sabret bakalım ne olacak.
artık üzüleni siksinler, bittio devir, bu gün noktayı koyuyoruz, yeter bu kadar düştüğüm.
-
VOLUME 4 ' te görürüm ben seni. :))))
neyse geçmiş olsun ,
büyüyünce geçer zati...
-
harbi baydi.
-
hacı valla seni anladığımı düşünüyorum, zira bende çok benzerini yaşadım. Debelendim, uğraştım, içtim falan derken kendimi hırpaladım.
Ama şu açıdan rahat olabilirsin sen yapman gerekenden çok fazlasını yapmışsın. Şunun da garantisinii verebilirim sana ve tecrübeyle sabittir ki "pişman olup geri dönecektir" Benzer durumlarla bikaç arkadaşımda karşılaştı onlara da aynısı söyledim ve haklı çıktım. Şimdi de öyle olacağını düşünüyorum.
Kendini tut ve kesinlikle arama, kimselere onu sorma. Bunlar sana tecrübe oldu bunu da unutma.
Bir süre sonra o seni sormaya, aramaya, mesaj atmaya başlayacak. Aha buraya da yazdım.
-
geçmiş olsun :D en azından bitti gitti diye karar vermişin sende rahat edersin bizde ederiz :D içini ferah tut neyine üzülüyon? bu kadar sallamadığına göre, devam etmesininde manası yokmuş :D
-
ama şunu anladım, erkek sevdimi topu dikiyor beyler, yani ilişki yürümüyor.
bi büyük düşünür, yazar şair, alim demişki: Erkek, sevdiği kadınla mutlu olamaz.. bu işte bi terslik var ama yinede kalın sağlıcakla
-
http://www.youtube.com/watch?v=9FUNTQVGTnk
YA BENİM GİBİ YILLARINI PAYLAŞTIĞIN KIZI ESKİ SEVGİLİSİYLE YAKALASAYDIN NE YAPARDIN ?
-
siyahbereli bunu yazdı
ama şunu anladım, erkek sevdimi topu dikiyor beyler, yani ilişki yürümüyor.
bi büyük düşünür, yazar şair, alim demişki: Erkek, sevdiği kadınla mutlu olamaz.. bu işte bi terslik var ama yinede kalın sağlıcakla
o büyük düşünür, yazar, şair, alim beceriksizse biz napak :D
-
maruzatım var OLUM BAK GİT :d