folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Maruzatım Var 3 - Beklenen Son..

Maruzatım Var 3 - Beklenen Son..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodLike
    GodLike's avatar
    Erkek

hocam sana iki tavsiye vereyim..

birincisi, asla hayatında biri varken sana gelen hatuna kaptırma kendini..o şekilde gelen bu şekilde gider..

ikincisi, asla o mutluyken söyleme söyleyeceğini..takmaz gider..sözlerini onun pişman halde karşına geçtiği zamana sakla..

gelmez o zaman deme, geliyor.

üzülme demiyorum, üzül ama kendi kendine üzül..doğru zaman geldiğinde birikeni söylersin..o zamana kadar sabret bakalım ne olacak.

İlgisiz ve Uzmanlık alansız üye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek
    GodLike bunu yazdı

hocam sana iki tavsiye vereyim..

birincisi, asla hayatında biri varken sana gelen hatuna kaptırma kendini..o şekilde gelen bu şekilde gider..

ikincisi, asla o mutluyken söyleme söyleyeceğini..takmaz gider..sözlerini onun pişman halde karşına geçtiği zamana sakla..

gelmez o zaman deme, geliyor.

üzülme demiyorum, üzül ama kendi kendine üzül..doğru zaman geldiğinde birikeni söylersin..o zamana kadar sabret bakalım ne olacak.

artık üzüleni siksinler, bittio devir, bu gün noktayı koyuyoruz, yeter bu kadar düştüğüm.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

VOLUME 4  ' te görürüm ben seni. :))))

neyse  geçmiş olsun , 

büyüyünce geçer zati...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

harbi baydi.

Break Dance Bboy MaxeL
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biocyte
    Biocyte's avatar
    Erkek

hacı valla seni anladığımı düşünüyorum, zira bende çok benzerini yaşadım. Debelendim, uğraştım, içtim falan derken kendimi hırpaladım.

Ama şu açıdan rahat olabilirsin sen yapman gerekenden çok fazlasını yapmışsın. Şunun da garantisinii verebilirim sana ve tecrübeyle sabittir ki "pişman olup geri dönecektir" Benzer durumlarla bikaç arkadaşımda karşılaştı onlara da aynısı söyledim ve haklı çıktım. Şimdi de öyle olacağını düşünüyorum.

Kendini tut ve kesinlikle arama, kimselere onu sorma. Bunlar sana tecrübe oldu bunu da unutma. 

Bir süre sonra o seni sormaya, aramaya, mesaj atmaya başlayacak. Aha buraya da yazdım.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

geçmiş olsun :D en azından bitti gitti diye karar vermişin sende rahat edersin bizde ederiz :D içini ferah tut neyine üzülüyon? bu kadar sallamadığına göre, devam etmesininde manası yokmuş :D

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

ama şunu anladım, erkek sevdimi topu dikiyor beyler, yani ilişki yürümüyor. 

bi büyük düşünür, yazar şair, alim demişki: Erkek, sevdiği kadınla mutlu olamaz.. bu işte bi terslik var ama yinede kalın sağlıcakla

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=9FUNTQVGTnk

YA BENİM GİBİ YILLARINI PAYLAŞTIĞIN KIZI ESKİ SEVGİLİSİYLE YAKALASAYDIN NE YAPARDIN ?

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    siyahbereli bunu yazdı

ama şunu anladım, erkek sevdimi topu dikiyor beyler, yani ilişki yürümüyor. 

bi büyük düşünür, yazar şair, alim demişki: Erkek, sevdiği kadınla mutlu olamaz.. bu işte bi terslik var ama yinede kalın sağlıcakla

o büyük düşünür, yazar, şair, alim beceriksizse biz napak :D

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

maruzatım var OLUM BAK GİT :d

Freedoom is not free.
Toplam Hit: 3104 Toplam Mesaj: 28