Masa Başında Yapılan İşlere Örnek?
-
mkrp bunu yazdı
polislerinde bazıları ofisde çalışıyor
Polis açığının olduğu şehirlerde ofisde masa başı çalışan polislerin çoğu ek göreve gidiyor. Polis ihtiyacı olunca direk onları görevlendiriyorlar.
Özellikle istanbul'da maç, sınav, eylem, etkinlik, çevre güvenliği falan derken 2-3 hafta boyunca izinsiz çalışan polisler var. Sınavlarda ek ücret alsalarda maçların büyük kısmı ve diğer olaylar için ücret almıyorlar.
-
tuvalet bekçiliği.
Nerdeyse sıfır maaliyet çok karlı iş,kolonya ve peçete olmazsa olmaz
Su 50 kuruş tuvalet 1 tl.
-
spectator bunu yazdıtuvalet bekçiliği.
Nerdeyse sıfır maaliyet çok karlı iş,kolonya ve peçete olmazsa olmaz
Su 50 kuruş tuvalet 1 tl.50 kuruşa aldığın suyla taharetlenebiliyorsan bile 1 liraya tuvalet olması mantıksız oluyor hocam. Hani sifonu çektiğinde bile en azından 50kuruşa aldığın su akıtılıyor. Yaptı mı sana bir lira. :) Şişe suya endeksli olsa en azından 2 lira olurdu wc :)
-
Kayıt işi. Mesela ambar girdi çıktıları vb..
-
mahzal bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
grafikerlik yapabilirsin
Yok hocam kendim için değil ya :)
Araştırma yapıyorum. Yalnız teknojiyle alakalı olmamalı daha ziyade belgelerle falan ilgili işler arıyorum. :/
Böyle bi yığın meslek var aslında ama ya isimleri yok ya da sırf "Ofis Çalışanı/Elemanı" diye geçiyor. :D
Bu tanımın karşılığı Muhasebecilik.
Pc-ErrOr tarafından 15/Mar/13 00:33 tarihinde düzenlenmiştir -
Pc-ErrOr bunu yazdımahzal bunu yazdıasiminnesli bunu yazdı
grafikerlik yapabilirsin
Yok hocam kendim için değil ya :)
Araştırma yapıyorum. Yalnız teknojiyle alakalı olmamalı daha ziyade belgelerle falan ilgili işler arıyorum. :/
Böyle bi yığın meslek var aslında ama ya isimleri yok ya da sırf "Ofis Çalışanı/Elemanı" diye geçiyor. :D
Bu tanımın karşılığı Muhasebecilik.
Gibi sanırım. Muhasebecilikten başka beklediğim tarzda bi meslek çıkmadı çünkü :/