folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Masaüstü Bilgisayara Vireles

Masaüstü Bilgisayara Vireles

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asker
    Asker's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    wireless adatör ile airties tavsiye ederim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

The-ExTaCy bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ciddi 2 km weya daha fazla çekermi aq :S
    -----------------------------

var var.Laptop'lara direk bağlanan ağ kartları var,Türkiye'de var mı bilmıorum ama Meksika'dan getirten bir arkadaşım vardı.Dünya kadar liste oluyodur heralde,zevkli bişey olsa gerek :).

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    millet 2 kmden bahsetmiş.bizim evden alt kattaki çekmiyor daha
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

ahh ahh beylerr kullandığınız ürünlerden memnunsanız tavsiye edin şurda yaws..

arkadaşlar dikkat özellikle konuyu açan..

masaüstüyle bağlanabilirmiyim?

tabiki bağlanırsın fakat anladığım kadarıyla evinde net yok bu durumda sen adaptör alsanda yeterince verimli bağlanamayacaksın her neyse gelelim yardıma 

mesela ben yapmıştım bi gün sıkılıp sonra çalıştığım için igilenemedim konuyla

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=wireless%20anteni&folderid=64400 bu tarz bi şeyler yapabilirsin resimler silinmiş hosttan

netten bulabildiklerimi koydum yine bazı sitelerde duruyo ((:

http://img204.imageshack.us/my.php?image=images6up7.jpg

http://img291.imageshack.us/my.php?image=images2pc4.jpg

anteni ben yaparken hesaplama yapmamıştım zaten konuda caneri bana fırça atarken görebilirsiniz ((: 

hesaplamasıda " odak uzaklığı = yarıçapın karesi / derinlik * 16 " ((:

şuan web şifrelerini yeterli dinleme yaptıktan sonra rahatlıkla kırabiliyosun ama wpa için wordlistlere ihtiyacın var bunun için linux altında denemeler yapmak daha mantıklı çünkü aircrack-ng yada airodump-ng ki beraber geliyolar windows altında nasıl bilmiyorum ama pek verimli olmaz diye düşünüyorum..

linuxu kurmak zorunda değilsiniz backtrack 3ü cdden çalıştırarakta işinizi görürebilirsiniz ama kurmak herzaman işinizi kolaylaştırır..

ayrıca nette bir dünya sitede bununla ilgili döküman var ve adamlar bi linux dağıtımına "ben programın resimli anlatımını verdim demişler" (((: hehehe

neyse gelelim usb wireless adaptör seçimine bende usrobotics 5423 var.. ve memnunum aygıttan..geçenlerde komşu edimax getirdi şifre kırayım derken yakmışım ((: 30 saniyede 1000 paket gönderemiyomuşsun edimaxla ((: usrobotics alacaksanızz tavsiye ederim 5423ü 805423 olarakta geçiyo olabilirr üstünde öle yazıyo ama sitelerinde driver falan dağıtırken 5423 geçiyo ((:

5424 de var ben 5423ü öneriyorum ona göre ayrıca backtrack kullanacakların dikkatine benim adaptörde bi sorun yaşamadım driver konusunda onuda burdan belirteyim.. de hayde görüşürük.. :| 

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek
    USB adaptör kullanacaksan modem ya direk altkatında aynı kordinatlarda olucak senin bilgisayarla yada aynı oda içinde  yoksa  çekmiyor  Roboticks denendi  netice vermedi. WI-FI ethernet al  antenleri opsyoneldir  zaten 40-50 $ civarında  yüksek verim almak istiyorsan tabi.

Mevzu derin | Papikolas Planet
Toplam Hit: 3530 Toplam Mesaj: 26