Masaüstü Bilgisayarımla Wireless Nasıl Cekerim
-
selam beyler internetimi sadece nette dolaşmak icin kullanıyorum download yapmıyorum.Ben 4. kattayım ilk kattaki wirelesse ekenomi/performans şeklinde nasıl ulaşabilirim?
-
yardım eden yokmu??
-
al dostum http://www.airties.com/product-details.asp?id=75&pn=Air%202410&ci=5&dil=tr
-
Arlong bunu yazdı:
-----------------------------
al dostum http://www.airties.com/product-details.asp?id=75&pn=Air%202410&ci=5&dil=tr
-----------------------------arada bayağı bi duvar var yanlız genede ceker mi 3 kat fark var
-
wireless anten önerileriniz varmı?
-
çeker çeker biraz az çeker ama çeker bizde bunun kalite olarak daha düşüğü var o bile 2 kat fark var arada çekiyo buda çeker belki biraz az gelir sinyal o kadar
-
kalite olarak daha yükseği varmı?
-
hacı 3 katta bişe yok iyi ceker al sen bitane geniş kapsama alanlısından :)
-
1011010 bunu yazdı:
-----------------------------
hacı 3 katta bişe yok iyi ceker al sen bitane geniş kapsama alanlısından :)
-----------------------------abi ama arfada duvarlar var
-
Öncelikle yasal bir işlem olmayacak ve tespit edildiği taktirde maddi, manevi kullanana ve kullandırttırana ceza verilecektir...
Yapmak istediğin bağlantı şekline gelince standart wireless adaptörlerler kopar durursun tavsiye etmem....
ekonomik +
performans -
getirir sana.. Elbette çözüm yolları var access point veya geniş kapsamlı wireless adaptörleri yanlız ekonomik düşündüğün için bu işe girmene değmez zaten bunları maliyeti en kötü 200YTL'yi bulcagından dolayı performans bakımından yeni başvuru daha mantıklı olcaktır...
-
blutarm bunu yazdı:
-----------------------------Öncelikle yasal bir işlem olmayacak ve tespit edildiği taktirde maddi, manevi kullanana ve kullandırttırana ceza verilecektir...
Yapmak istediğin bağlantı şekline gelince standart wireless adaptörlerler kopar durursun tavsiye etmem....
ekonomik +
performans -
getirir sana.. Elbette çözüm yolları var access point veya geniş kapsamlı wireless adaptörleri yanlız ekonomik düşündüğün için bu işe girmene değmez zaten bunları maliyeti en kötü 200YTL'yi bulcagından dolayı performans bakımından yeni başvuru daha mantıklı olcaktır...
-----------------------------biz telefonlardan hep kullanıyoz wirelessi komşularınkini ama evdeyken o mesafeyi görmüyo cep tel leri onun icin istiyorum bana marka alet falan önerirmisin