Masaüstü Mail Programı

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BayV
    BayV's avatar
    Kayıt Tarihi: 18/Haziran/2011
    Erkek

    The best Mail.app


    Savunulacak normal bir hayat kalmamış olabilir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek
    StruggleR bunu yazdı

    Senelerdir Thunderbird kullanan biri olarak şu LİNKteki durumu nasıl çözeceğimize bir yardımcı olsanız ? (Sırf bu tarz güvenlik zafiyetlerinden dolayı bu programı kullanmıyorum çünkü)

    Master Password+ eklentisini yükle ( https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/master-password/?src=search ) . Araçlar menüsünde en alta geliyor eklenti. Ona tıkla ayarlara gel startup kısmında "Ask for password on startup" 'ı işaretle "if cancelled" yazan yeri exit olarak seç. Bu işlemi yaptıktan sonra programı açtığın zaman program ekranı gelmeden önce sadece şifre giriş ekranı geliyor şifreyi girmezsen thunderbird hiç açılmıyor. Otomatik logout, thunderbird'i minimize ettiğin zaman tekrar şifre sorma gibi seçenekleri de var ayarlar kısmını kurcalayıp istediğin şekle sokarsın. Thunderbird'i kapattığında ya da küçülttüğünde simgesinin sadece saatin yanında görünmesini sağlayan eklentiler de var.

    Bu arada program kendi şifre koymuyor ana parola özelliğini kullanıyor. Sadece kullanıcı şifre girmeden vazgeçe basarsa programın açılmamasını sağlıyor. Ana parola yoktu bende eklentiden şifre ayarladım ana parola özelliği kendiliğinden açıldı.

    DarkSkull tarafından 22/Nis/16 17:09 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DarkSkull
    DarkSkull's avatar
    Kayıt Tarihi: 17/Aralık/2008
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı
    DarkSkull bunu yazdı

    Senelerdir Thunderbird kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Güncellenmediğini neye dayanarak söylüyorsunuz şubat ayında güncelleme gelmiş yazıyordum ki şimdi baktım 12 nisanda da güncellenmiş.

    bi aralar öyle bi yazı okumuştum. şimdi bulamadım. ciddi bir iddiam yok. belki çözmüşlerdir belki benim okuduğum yazı atmasyondu. okuyunca o zamana kadar kullandığım thunderı kaldırmıştım.

    O yazıyı ben de okumuştum zamanında. Bir süre kullanıp güncellenmezse kullanmayı bırakacaktım ama devamlı güncelleme geldi. Belki de programı geliştirmeyi bırakma kararı aldılar sonra talep gelince devam ettiler.

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Salu3
    Salu3's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Mayıs/2007
    Erkek

    Takipteyim. 4 farklı mail hesabı ile ilgileniyorum. Her türlü öneriye açığım


    Tren odun seçmez hacı abi...
Toplam Hit: 3580 Toplam Mesaj: 25
gmail outlook mail bildirim mail programı notification bildirim