Masaüstü Öneri?
-
ankaradan alınacak, ancak ben ankarada değilim. bu yüzden hazır sistem alınacak.
-
spear bunu yazdı
ankaradan alınacak, ancak ben ankarada değilim. bu yüzden hazır sistem alınacak.
vatan bilgisayar düşünüyorsan eğer,parçaları kağıda yazıp veriyorsun,onlar hemen birleştirip veriyorlar diye biliyorum. Aynı paraya daha karlı çıkabilirsin
-
akustikelektrik bunu yazdıspear bunu yazdı
vatan bilgisayar düşünüyorsan eğer,parçaları kağıda yazıp veriyorsun,onlar hemen birleştirip veriyorlar diye biliyorum. Aynı paraya daha karlı çıkabilirsin
gecenlerde sordum devam etmekte
-
bi el atsanızda toplasak 5 dk da. :) haber bekliyorlar ne alalım diye.
-
spear bunu yazdı
bi el atsanızda toplasak 5 dk da. :) haber bekliyorlar ne alalım diye.
bakıyorum hocam =)
-
tam inceleyemedim ama böyle iyi gibi;
bunların üzerine herhangi bir 200 lira civarında monitör seçersen 2000 tl gibi bir rakam olur.Yüksek kapasiteli hdd yerine yüksek hızlı ssd kullandım,ssd kaldırıp yerine yine 1 tb hdd alınabilir.
akustikelektrik tarafından 30/Ara/13 16:54 tarihinde düzenlenmiştir -
teşekkürler, bakıyorum hemen. sadece kasa lazım. diğer parçalar mevcut
-
spear bunu yazdı
teşekkürler, bakıyorum hemen. sadece kasa lazım. diğer parçalar mevcut
işlemci olarak şunu da tercih edebilirsin
http://www.vatanbilgisayar.com/cpu---islemci/amd-fd8320frhkbox-fx-x8-8320-soket-am3+-35ghz-16mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=63159
Harddisk olarak ssd yi şiddetle öneririm,ille yüksek kapasite olsun dersen yanına yine 500 gb veya 1 tb hdd alabilirsin. İşletim sistemini ssd üzerine kurduğun zaman hızı farkedersin
-
çok iyi sistem, ama yüksek geldi :(
sanırım bu olacak.
monitörsüz 1143 lira oluyor.
-
spear bunu yazdı
çok iyi sistem, ama yüksek geldi :(
sanırım bu olacak.
monitörsüz 1143 lira oluyor.
bu da iş görür hocam,ileride parça ekleme çıkarma yapabilirsin muhtemelen.Hayırlı olsun