Masaüstü Pc Tavsiyesi
-
selam beyler uzunca bir süre donanım piyasasından uzak kalınca şu anda beynim durmuş durumda, malum koronadan dolayı evden çıkmıyorum bu süreçte hem bana hemde benim oğlana kısa vadede revizyon gerektirmeyecek aynı zamanda da bütçemi üzmeyecek bir bilgisayar bakıyorum. Fakat her sordugum bilgisayarcı farklı bir öneride bulundu fiyatlar aynı olmasına ragmen kimisi amd 5 i7 dn daha iyi orası öyle olsun burası böyle olsun derken ben bu işi size sorayım dedim ve aklımdaki model bu farklı alternatifi daha iyi olur dediginiz bir model varsa akıl veriseniz sevinirim.
https://www.hepsiburada.com/turbox-atm9918757-intel-i7-4-gen-8gb-ram-240gb-ssd-4gb-gtx1050ti-ekran-karti-21-5-monitor-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000PUXMJ?magaza=atombili%C5%9Fim
https://www.hepsiburada.com/turbox-atm9918763-intel-i7-4-gen-16gb-ram-480gb-ssd-4gb-gtx1650-ekran-karti-21-5-monitor-masaustu-bilgisayar-p-HBV00000PUXML?magaza=atombili%C5%9Fim -
monitör olarak tvye bağlar oynarım diyorsan:
Bunu al. 3600 stoğu bittiği için 3500x veriyorlar tabi fiyatta indirim yaptılar. 5400dü başta.Şu anki halini bilmiyorum ama 3600 varken rahat 800tl piyasaya göre ucuzdu
-
Geçen gün rtx 3000 serisi ekran kartları tanıtıldı, fiyatlar düşebilir.
-
Liquid bunu yazdı
Bunu al. 3600 stoğu bittiği için 3500x veriyorlar tabi fiyatta indirim yaptılar. 5400dü başta.Şu anki halini bilmiyorum ama 3600 varken rahat 800tl piyasaya göre ucuzdu
bu siteden daha önce alışverişin oldumu hocam güvenilir mi?
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Geçen gün rtx 3000 serisi ekran kartları tanıtıldı, fiyatlar düşebilir.
ve ciddi performans farkını daha ucuza sunacak gibiler.
3070 2080ti yla sözde aynı güçte ve 500 dolar, 2080ti şuan 1100 dolar..
beklemek lazım pc toplamak için ama biz de dolardan kaybediyoruz. pc parasını dolarda tutup beklemek lazım belki de bilemiyorum..
-
teknobiyotikte 4346 tl'ye kasayı alıyorsun hocam. bir de monitör alıyorsun. ikisi toplam 5100-5200 civarına geliyor. kasa için link atamıyorum çünkü link çalışmıyor. ama ürün sepete eklenip alınabiliyor.
monitör ve kasa linki verdiklerimi alabilirsiniz.
-
Bende fiyatlardan dolayı laptop almayı bırakıp masaüstü toplamaya karar verdim. Dünden beri araştırıyorum şunun 3500x' i gelince hemen alacağım hala gelmedi.
-
vukuat bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Site su manada guvenilir. Bu tarz sistemlerden binlerce satti. Cihaz gonderiyor onda sikinti yok ama iade degisim durumlarinda ugrastirabiliyor. Uzun sure iade alamayan da var. Sorun yasamayan da. kendi adima soylim ben niyetine girseydim alirdim ama su an 3500le veriyorlar galiba 3600 ile alsaydin cok iyi idi alti dusunulur.
-
bir arkadaşım bunu satıyor hocam ilgini çekerse ya da ilgilenen olursa konuşurum.
-
Liquid bunu yazdıvukuat bunu yazdıLiquid bunu yazdı
Site su manada guvenilir. Bu tarz sistemlerden binlerce satti. Cihaz gonderiyor onda sikinti yok ama iade degisim durumlarinda ugrastirabiliyor. Uzun sure iade alamayan da var. Sorun yasamayan da. kendi adima soylim ben niyetine girseydim alirdim ama su an 3500le veriyorlar galiba 3600 ile alsaydin cok iyi idi alti dusunulur.
3500x e razı olmuş beklerken komple stok bitti..
-
itopya ve teknobiyotik iyidir sağlam firmalardır oradan alışverişi rahat yapabilirsiniz hocam. ancak ilk posttaki ürünlerden uzak durun derim. 4.gen intel işlemci devri 6 sene önceydi. adamlar nasıl yapıyorsa çöplükten mi topluyorlar bilmiyorum birinci nesil işlemcili makinayı i7 diye satıyor. 10 sene önceki işlemci. ryzen 3 işlemciyi yapıştır 1650 ekran kartı oh mis
bu özelliklerde bi makina işini görür.