Masaüstü Pcyi En Ucuz İzmir"Den Kıbrıs"A Nasıl Taşırım?
-
Arkadaşlar ben kıbrısta DAÜ de okuyorum ve bilgisayarımı götürmem gerek nası yapsam da ucuza gelse?Bilgisi olan veya deneyimleri olan varsa paylaşabilirmisiniz.
-
kargolar pahalı en ucuz ptt olur heraalde bi ara sor fiyat al hocam
-
http://www.ptt.gov.tr/tr/tarife/yurtdisi_koli_tarifesi_ytl.htm
103 e bak
-
Ne yalan söyliim pttnin tablolardan hiçbişey anlamadım :D
-
Eline sagsalim gelmesini istiyorsan kargoyu kullanmanı tavsiye ederim..
PTT de anladıgım kadarı ile..
Alıp verme merkezleri : Ankara,İstanbul Paket ve Mersin-Lefkoşa
Ücret : 1.850 ytl
Agırlık limiti: 30kg
Bu limiti gecersen..
gecdigin ilk 1kg icin : 2.5
sonraki her kg icin : 1.5 ek ücret ödersin..Daü de okuyosan muhtemelen magosada kalıyorsundur bu demektir ki lefkoşaya gitmen gerekecek otobus ucretleri nekadar bilmiyorum gidip gelmek sana enazından bi 6 -7 ytl de ordan patlar.. onuda hesaba kat :)
-
Yürüyerek ok ucuza gelir:D
Şaka bir yana sağlam kalsın istiyorsan kargo.
-
asker çocuğu arkadaşın varsa aspostla yolla ucuza yollarsın yanlız paketledikten sonra 2.ci eldir falan yaz etrafına sonra gümrüğe takılma..
-
Knightkib bunu yazdı:
-----------------------------Eline sagsalim gelmesini istiyorsan kargoyu kullanmanı tavsiye ederim..
PTT de anladıgım kadarı ile..
Alıp verme merkezleri : Ankara,İstanbul Paket ve Mersin-Lefkoşa
Ücret : 1.850 ytl
Agırlık limiti: 30kg
Bu limiti gecersen..
gecdigin ilk 1kg icin : 2.5
sonraki her kg icin : 1.5 ek ücret ödersin..Daü de okuyosan muhtemelen magosada kalıyorsundur bu demektir ki lefkoşaya gitmen gerekecek otobus ucretleri nekadar bilmiyorum gidip gelmek sana enazından bi 6 -7 ytl de ordan patlar.. onuda hesaba kat :)
-----------------------------
hoja naptın ya o 1850 ytl senin göndereceğin eşyanın max fiyatı bişey olursa ödüycekler ya o yüzden sanırım. max 30 kg gönderebiliosun bu hesapla max 46 ytl ödersin :) -
hoca bende daude okuyorum bende masaustu getırdım buraya en ucuzu ucakta yanında getırmendır. sanlıysan 0 ytlye sansızsan max 20 ytlye getırırsın. bunun harıcınde buradakı askerı postada tanıdıgın varsa ona getırte bılırsın. istersen yardım edebilirin askeri posta konusunda ama 1 hafta içinde yoksa tanıdık buradan gidecek istersen pm at bana
-
Arkadaşa katılıyorum. Em iyisi uçakla yanında götür.. Askerliğim bitti yoksa asposla hallderdik şansına küs :)
-
Başlığı ilk gçrdüğümde aha kesin bizim caner dedim :D:D trenle götür agam :P