Masaüstü :S Sinir Oldum Yha
-
Arkadaşlar bende xp sp2 yuklu lısanslı ayrıca bendekı ekran kartı atı radeon x500 512 mb 256 bit ekran kartı var fakat ben masaustunu ayarlıyamıyorum.
yanı herhangı bır resımı masa ustu arka planı olarak ayarladıktan sonra yenıle yapınca yada pc kapanıp tekrar acılınca masa ustnde o resım yerıne sadece boş grı bır ekran oluyor sımgeler felam aynı kalıyor ayrıca tekrardan ozellıkler den masaustune bakınca o sectıgım resımın secılı oldugu goruluyor...
sızce sorun ekran kartındamıdır. yoksa drıver damıdır veya regedit temıdır ?? yardımcı olabılırsenız sevınırım :)
-
hocam resmi çekebilirmisin. pc kapandıktan sonra gri bişey geliyorsa orta yerde active desktop geri yükle diye bir buton çıkmıyor mu ?
-
hocam yoq hıcbır sey cıkmıyor dur hatta resımde eklıım :S
-
Webden bir öğreyi masaüstünde göstermiş olabilirsin kardeş. Kontrol et istersen
-
ByKarizmaTurk bunu yazdı:
-----------------------------
Webden bir öğreyi masaüstünde göstermiş olabilirsin kardeş. Kontrol et istersen
-----------------------------yoq hacı kontrol ettım ole bırsey deıl aşşagıda resmını cektım masaustunun seceneklerde masaustunde resım gorunuo ama masaustunde resım yoq
-
hacı yoqmu bılenınız :s
edıt medıt: konu yukarı tasınsn ıstedm ozur mozur...
-
sorunun ekran kartıyla falan alakası yok.. sorun windowsun da hoca.. arka planları değiştiren programlar var, onları kullanmayı dene..
bi de şöyle bişey olabilir.. sen belirlediğin arka plan resmini siliyorsun/windows siliyor.. o yüzden de resim yerinde bulunsmıyor..
-
bi de registrya gir hoca
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
şu anahtardan ConvertedWallpaper in ismini değiştir, registryı kapat ve pc yi yeniden bşalat..
-
HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop
burayı deıstırınce duzeldı tşk ederm :) ...
-
Hoca Bak Sımdı Resımlerı :9 Wİndows Resim ve Faxs Görüntüleyici ile Açmıyorsan :D Bunlardan Bır Neden Olabılır :)
-
Martech bunu yazdı:
Hoca Bak Sımdı Resımlerı :9 Wİndows Resim ve Faxs Görüntüleyici ile Açmıyorsan :D Bunlardan Bır Neden Olabılır :)
eet hoca pc ye res atınca tekrardan bozuldu dedıgın gbı resım ve fax goruntuleyıcı ıle acmıorm :s ondandır dıosn yanı onuda deneyım :)edit medit : hacı yoq yha yıne aynı :s olmadı duzelmedı :s off atacam sımdı camdan assagı :S