Masaustundeki Klasör İsimleri Siyah Gosteriyor :S
-
arkadaslar masaustum bir program yukledım bu hale geldı bunun duzeltemıyorum okadar ugraştım olmadı
lutfen yardım edın bunun bı fformulu yokmu ya
işte resim
-
bilgisayarım sagtkla ozelilkler gelişmişş ordan performans tan ayarları tıkla en ustte bilgisayarım icin en ii olanı windows secsin de tamam
-
onu çoktan yapmıştım bu ''masaustundeki simge etiketlerınde bırakma golgesı kullan'' ısaretını kaldırdım olmadı amasanırsam bı ekran koruyucu ındırmıstım onu kaldırdım bu hale geldı
-
arkadasım birde söle dene masaustune sağ tıkla özellikler de sonra yukarıdai seçeneklerden masaustune gel ordan masaustunu özellestire gir ordan webe gel "masaustu ustu öğelerindeki kliki kaldır duzelmesi gerekir...
-
ayar şurdan ama başka yerdende bir ayarı vardı hatırlayamadım.
hatırlarsam söylerim.Simgelerle ilgliliydi..

-
NapsteR bunu yazdı:
-----------------------------arkadasım birde söle dene masaustune sağ tıkla özellikler de sonra yukarıdai seçeneklerden masaustune gel ordan masaustunu özellestire gir ordan webe gel "masaustu ustu öğelerindeki kliki kaldır duzelmesi gerekir...
onuda denemiştim :D:S
----------------------------- -
Biligsayarıma sağ tıla / özellikler / gelişmiş
oradan perfomas ayarlarını seç ve en iyi görünüm için ayarla
-
masa ustune gel sag tik yap
ozelliklere gir
temaya gel
windows klasik temayi sec.
yukledigin temadan dolayi siyah gosteriyor. eger yukarida denilenlerin hepsini dogru sekilde yaptigin halde ayni ise benim dedigimi dene
-
hocalar çok farklı yerleri söylüyorsunuz oralardan değil aynısı banada oldu.Ben klasik sitili sorna tekra xp sitili yaptım olmuyor sonra şuralardan bir yerden halletmiştim de tam hatırlamıyorum
-
oh be sonunda düzeldi çojk saolun arklar işte bakın
[IMG]http://img237.imageshack.us/img237/672/malhv1.jpg[/IMG]
-
Tahribat.Com Mutlu Günler Diler efem...