Maskesiz Soygun - Bir Akp Belgeseli
-
dolar güzel olmuş altına da one minute:)
-
acikistihbarat bunu yazdı:
-----------------------------
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------acikistihbarat bunu yazdı:
karalamak için sipariş kitap yazdıran ergenekoncuların bundan önce ergun poyaraza yazdırdıkları kitapları sipariş üzere uydurarak yazdıkları kitapta yasin el kadı ve hikmetyar a terörist tanımlamaları kullanıldı.
çok komik bir durumdu çünkü bu kişileri terörist ilan eden amerikaydı :D
-----------------------------hocam sence ergenekon olayı gerçek mi?
-----------------------------"27 mayıs,6-7 eylül,9 mart,12 mart,12 eylül,28 şubat,27 nisan" olayları yalan mı ?
-----------------------------senin sorduğun soruyla benim sorduğum soru çok farklı kulvarlarda.
sen bana senin tarihlerini verdiğin olayların çoğunda dış kuvvetlerin parmağının olmadığını söyleyebilir misin?
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
karalamak için sipariş kitap yazdıran ergenekoncuların bundan önce ergun poyaraza yazdırdıkları kitapları sipariş üzere uydurarak yazdıkları kitapta yasin el kadı ve hikmetyar a terörist tanımlamaları kullanıldı.
-----------------------------"27 mayıs,6-7 eylül,9 mart,12 mart,12 eylül,28 şubat,27 nisan" olayları yalan mı ?
-----------------------------senin sorduğun soruyla benim sorduğum soru çok farklı kulvarlarda.
sen bana senin tarihlerini verdiğin olayların çoğunda dış kuvvetlerin parmağının olmadığını söyleyebilir misin?
-----------------------------hocam ne dediğinin farkında mısın sen ? ne demek farklı kulvarda.git işine hocam o kadar cahille uğraştığım yetmez gibi bi de size mi laf yetiştirecem.
Edit : merak etmeyin bundan sonra sizlerle tartışmayacağım.
-
Bu başlığı da sildireceksiniz gibi görünüyor.
-
acikistihbarat bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------hocam ne dediğinin farkında mısın sen ? ne demek farklı kulvarda.git işine hocam o kadar cahille uğraştığım yetmez gibi bi de size mi laf yetiştirecem.
-----------------------------Hacı biz müthiş cahiliz sen niye bizimle tartışıyosun senin gibi müthiş bilgili kişilerle tartışsana başka kulvarlarda niye bizimle uğraşıp asabını bozuyosun.
-
Konu ID: 118149
Konuyu Acan : Fatih
Konu Başlığı : Cinler ve Kötülüklerinden Korunma Yolları
Silinme Sebebi : konu yalan olmuş.Konu ID: 118130
Konu Başlığı : Zazaca Dil Kursu
Silinme Sebebi : under sildiKonu ID: 118080
Konu Başlığı : Doğu Perinçek - Mafyokrasi (E-book)
Silinme Sebebi : kendi isteği. (öyle bir hale geldi ki silinmesini istemek zorunda kaldım)Gidişata göre sıra bu başlıkta.
Moderatörler sadece mesajları silse bari direk konuyu siliyorlar.