Maslak'a Nasıl Giderim?
-
TxT bunu yazdı:
-----------------------------
1- Uzunçayır durağından metrobüse binersin, köprüyü geçtikten sonra ilk durak olan "Zincirlikuyu" durağında inip metroya binersin
- metro yerine otobüse de binebilirsin, üzerlerinde sarıyer - maslak yazar.
- metroyu tercih ederim ben dersen, metrobüsten indikten sonra kime sorsan metro durağını gösterir. Gittiğin metro durağı "gayrettepe" dir. Sen "İTÜ ayazağa" istasyonunda ineceksin. İşte burası maslak..
2- Göztepe köprüsünde 500ES e bineceksin ve zincirli kuyudan indikten sonra yine yukardaki işlemlerden birini yapacaksın..
Tercihim tabiki metrobüs, hem rahat hemde hızlı geçer karşıya metroya bindikten sonra zaten 4. durak.. Bilgin olsun diye duraklarıda yazayım ..
Buradan - Gayrettepe
Levent
4. Levent
Sanayi Mahallesi
Buraya - İTÜ Ayazağa
Atatürk Oto Sanayisanırım bu yeterince açıklayıcı oldu..
-----------------------------teşekkürler hocam yeterince açık oldu :)
-
DarkFall bunu yazdı:
biraz açık yazsaydın arkadaşım.
göstepe köprüsü nerde bilmiyorum ama, eğer avrupada ise.
karaköy, sultanahmet civarından tramwaya bin kabataşta in kabataştan 41AT ye bin ( ayazağa yazacak ) maslak bankalarının önünde inersin.
-----------------------------kabataştan 41 at yokk.. :D 41e var
-
TxT bunu yazdı:
1- Uzunçayır durağından metrobüse binersin, köprüyü geçtikten sonra ilk durak olan "Zincirlikuyu" durağında inip metroya binersin
- metroyu tercih ederim ben dersen, metrobüsten indikten sonra kime sorsan metro durağını gösterir. Gittiğin metro durağı "gayrettepe" dir. Sen "İTÜ ayazağa" istasyonunda ineceksin. İşte burası maslak..
2- Göztepe köprüsünde 500ES e bineceksin ve zincirli kuyudan indikten sonra yine yukardaki işlemlerden birini yapacaksın..
Tercihim tabiki metrobüs, hem rahat hemde hızlı geçer karşıya metroya bindikten sonra zaten 4. durak.. Bilgin olsun diye duraklarıda yazayım ..
Buradan - Gayrettepe
Levent
4. Levent
Sanayi Mahallesi
Buraya - İTÜ Ayazağa
-----------------------------zincirlikuyuda metromu varda hocam ya. Mecidiyeköy olmasın..
-
hocam en güzeli çık göstepe köprüsüne bin 500es e mecidiyeköyde in. Ordanda metroya bin maslak da inersin yazıyo zaten durak isimleri. 500es ferrariyle yarışıoyo hızlı gidersin trafik olmazsa =)
-
solstice bunu yazdı:
DarkFall bunu yazdı:
biraz açık yazsaydın arkadaşım.
göstepe köprüsü nerde bilmiyorum ama, eğer avrupada ise.
karaköy, sultanahmet civarından tramwaya bin kabataşta in kabataştan 41AT ye bin ( ayazağa yazacak ) maslak bankalarının önünde inersin.
-----------------------------kabataştan 41 at yokk.. :D 41e var
-----------------------------bazen karışabiliyo, düzeltiyorum hmn :D
-
keokihamni bunu yazdı:
TxT bunu yazdı:
Buradan - Gayrettepe
Levent
4. Levent
Sanayi Mahallesi
Buraya - İTÜ Ayazağa
-----------------------------zincirlikuyuda metromu varda hocam ya. Mecidiyeköy olmasın..
-----------------------------Hergün biniyorum, metro durağının adı zincirlikuyu değil tabi gayrettepe..
-
129T
-
izzmarit bunu yazdı:
http://tinyurl.com/2ct2bwf
http://tinyurl.com/3y7eexw
iyi şanslar..
-----------------------------helal :)
-
Kot yerine kumaş tercih edersen çok daha iyi olur. Ayrıca imkanın varsa bir de kravat, olabilirse ceket :) Ve traşlı git, sakal olmasın.
Başarılar dilerim ;)
-
MaviEkran bunu yazdı:
Kot yerine kumaş tercih edersen çok daha iyi olur. Ayrıca imkanın varsa bir de kravat, olabilirse ceket :) Ve traşlı git, sakal olmasın.
Başarılar dilerim ;)
-----------------------------Teşekkürler gittim geldim artık :D sakal yoktu zaten gömle yelek giyip gittim altımda kumaşa benze pantalon altımda spor ayakkabı artık bilmem ne olur