Mason Nedir
-
amma çok mason varmı ha
-
MCYARGIC HELAL OLSUN SANA BEN DE BU ŞEREFSİZ YEDİĞİ YALAĞA SIÇAK KÖPEKLERİ MERAK EDİYORDUM
-
Çakal hepsi onların,İsrail lobisi
-
Atatürkle ismet inönüde ittihat ve terakki döneminde mason locasına gitmiştir.Atatürk masonluğu kabul etmemiştir fakat ismet inönü masonluğa devam etmiştir tarzında bir söylenti vardır.VE bu söylenti şöyle bir komployla masonluğun gücünü ortaya koyar.
Atatürk ismet inönü'nün istifasını ister İsmet inönü istifa eder.NE hikmetse atatürk bu olaydan yaklaşık bir sene sonra ölür.(Atatürk'Ün doktoru masondur.)Atatürk ölünce çok ilginçtir ismet inönü cumhurbaşkanı olur.Atatürk'ün başbakan olmasını istemediği insan cumhurbaşkanı olmuştur.Sonra CHPliler İsmet Babaya bağlılıklarını vs. belirtirler onu onursal bişeyler yaparlar vs.
İsmet inönüyle ilgili 2.komplo
Adnan menderes başbakan olunca ismet inönün dokunulmazlığını vs kaldırmaya kalkar dolaşım özgürlüğünü kısıtlamak ister vs. Adnan menderes balıkesirde yaptığı bir konuşmasında ülkenin içinde bulunduğu durumdan çıkması için acaba tekrar istiklal mahkemelerini idam sehpalarını kursak mı der? ( tam hatırlamıyorum böyle bişiler diyomuş.Çok eski tarih hey gidi günler hey :D ) Herneyse ismet inönü menderes'in bu sözüne bi cevap verir derki. " İdam sehpaları kurulunca nasıl işleyeceği hiç belli olmaz."
Bu söz üzerine düşününce insan "lan acaba adnan menderes ve bazı bakanların idamı o zamanlardan mı kararlaştırıldı." diyor.(Hatırladım adnan menderes o sözü galiba darbe planlayan subaylar içi söylemişti.)
Tabi bu komploları çürüten bazı şeyler var ama olsun siz yine düşünün.Bu arada masonlar gizli ilimleride kullanırlar.Kabala olaylarında uzmanlardır.Ama bu onların yahudi olduğunu göstermez.Çünkü vatikan arşivlerindede gizli ilimlerle ilgili kitaplar vardır ve kabala konusunda eğitimli papazlar vardır.Bu ruhbanlık okullarında ne öğretiyolar zannediyorsunuz ?
Geçenlerde bi forumda bi eleman bu konuyu tartışıyordu onun bahsettiği birşeyi size ileticem ve bakalım aranızda gerçek komplocular var mı ? Aşağıda türkiyedeki mason locasına giriş için gereken şartlar vardır lütfen dikkatle okuyalım.
Hemen hemen bütün derneklerde olduğu gibi Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Büyük Locası Derneği’ne gerekli işlemlerin tamamlanması ile yeni üye alınır. Yeni üyelerin, yasa ve tüzüklerde belirtilen niteliklere uygun, """"Allah""""a inanan, hür, belli bir kültür seviyesine sahip, aydın, çevrelerinde iyi tanınan, iyi ahlaklı, namuslu, dürüst, şerefli ve çalışkan kişiler olmalarına özen gösterilir. Bu nedenle adaylar özenle incelendikten sonra dernek üyeliğine kabul edilirler.
Gördüğünüz gibi Allah'a inanan diyor.Garip değil mi ? Yani tüm masonlar o zaman müslüman.
bu yazının olduğu adres http://www.mason.org.tr/index.php?option=com_content&task=view&id=17&Itemid=32
Şimdi yahudiler - Yehova'ya ******* Hristiyanlar - Baba,oğul ve kutsal ruha ******* Müslümanlar Allah'a inanıyor.Bi müslüman ne var ki hepsi aynı sonuçta diyecek ama o iş myle değil iyi düşünün.Bişeyler fark ederseniz.YAzın bakalım acaba neden Allah'a inanmayı şart koşmuşlar ? -
İddiaların çok ilginç İtalyan,bilmiyodum bunları
-
%90ndan fazlası müslüman olan bir ülkede tabi allaha inanıyoruz derler neden tepki çeksinlerki adamlar çocukluktan başlıyolar eğitmeye şimdi türkiyedeki zenginlerin çoğu mason Atatürkün masonlar tarafından öldürüldüğüne ve adnan menderesi idam kararını aldıranların bunlar olduna bende inanmaktayım ama ismet inönüyü ilk kez duydum...
-
bencede tepki toplamamak için öle demişlerdir. bu ismet inönü denen adam erzurum kongresinde amerikan manda ve himayesini isteyen bi adamdır yani atadan sonra olaylara baktımızda atanın dolmabahçedeki heykelini kaldırtıyor bu adam ve bir süre atatürk adını anılmasını yasaklıyor
bence bu masonluk konusunda çıkış noktası yahudilerdir (tapınak şovalyeleri olayı) bkz. harun yahya
bu adamların tek bi amacı var tevratta yazıldığı düşünülen vadedilmiş topraklara (mezepotamya) ulaşmaktır çünki ahir zamanda hz. İsa gelecektir ve yahudilerin ona dünyayı yöneteceği bi bölge hazırlaması gerektiği inancı vardır.......
-
masonluk eşe dosta şekil yapmaktır
-
sadece fransada atesit olanlar masonluğa alınabiliormuş...hulkinin programında eski 33.derece buyuk ustad enver necdet egeran sölüor bunu..ilginç
-
Masonların gerçek amaçları bilinmiyor.Fakat Ahir zamanla alakalı olduğuna bende inanıyorum.MAsonların gözünde Türkiyenin hep ayrı bir yeri olmuştur.Acaba neden ?
Acaba Mason araştırma locasında niye kutsal emanetler ile ilgili bir belge var ?
Tarsus ve 7 uyurlarla ilgili yapılan araştırmanın asıl amacı ne ?
Acaba araştırma locasına saldırı yapıldığında ve saldırı engellendiğinde googlede bile bu site bir daha gözükmüyor?
Yukardakileri bi arkadaşım söyledi ne kadar doğru bilmiyorum ama bu tür araştırmaların olduğunu söyledi.Ben bunlar olabilir diye düşünüyorum ama pek inandırıcı gelmedi.Önemli bilgilerin net üstünde olması çok saçma geldi.Bence bunlar eğer orada varsa bu bile bizim başka bişey düşünmemiz için.
Masonların tarihi tapınak şovalyelerine dayanıyor orada süleyman mabedinde birşey buluyorlar hatta Dan brown'un kitabınada konu olmuştur.Daha sonra bunların vatikanı tehdit etmeleri ve vatikanında toplu şekilde bunları öldürmesi ilginçtir.Tabi bunların bazıları kurtularak tekrar bi örgütlenme içine girmişlerdir.Bunların ruhsal bağlantılarıda vardır.Maji ve kabala ile uğraşırlar masonların ruhsal kollarından biri Golden Dawn diye bilinen bir cemiyettir kurucuları masonlardır.
Toplam Hit: 5939 Toplam Mesaj: 25