Matbada Kitap Bastırmak (Telif Hakkı Olan Pdf)
-
Metanet bunu yazdı
nerde oturuyosun hocam?
İstanbulun içersindeki herhangi bir yer uygun bana hocam
-
ula ben bu kafayı anlamıyorum hacı. yok patentmiş telifmiş.. adamlar birilerini sikecek yer arıyor. bugün en basidinden tesla telif hakkı vs alacak olsa dünyanın amına koyardı. bu kıçıkırık popçular, absürt kitaplar yazanlar neyin peşinde anlamıyorum.
-
Peroksit bunu yazdıakmarky bunu yazdı
ya arkadaş nerede oturuyorsun bilmem ama git üni. olan bir yere millet cayır cayır kitap basıyor telif hakkıymış bilmem neymiş hikaye kaç tane hocanın söylediği kaynak bastırdım hatta bazıları direk kendi kütüphanelerinde vardı...
nasıl hocam kitap şeklindemi basıyorlar yoksa sayfa sayfamı ?
Diğer arkadaşlarada teşekkürler direk kitap şeklinde yaptırmak istiyorum ben
Sayfa sayfa basani da var, kitap gibi yapani da. Istanbul gibi bir yerde de illa ki vardir hocam boylesi. -
Fatih Vefa'ya gidiyorsun hocam, istanbul universitesi yabanci diller fakultesinin arka tarafina dogru
orda 3-4 tane matbaa var kendi caplarinda herhangi birine girip istedigin seyi yaptirabilirsin.
Ama dedigin fiyatin cikacagini zannetmiyorum biraz daha pahaliya mal olur. -
Metanet bunu yazdı
Fatih Vefa'ya gidiyorsun hocam, istanbul universitesi yabanci diller fakultesinin arka tarafina dogru
orda 3-4 tane matbaa var kendi caplarinda herhangi birine girip istedigin seyi yaptirabilirsin.
Ama dedigin fiyatin cikacagini zannetmiyorum biraz daha pahaliya mal olur.tamam ozaman bir ara uğrıyayım pdf götüricem inş yaparlar :D