Matbax.Com - Online Matbaa ( Kartvizit + Tasarım : 20 TL )
-
EnableTurk bunu yazdıkaanstain bunu yazdı
Kısmi laklı yapıyormusun? Mesela logo ve firma adını kabartılı yaptırmak istiyorum
Fiyat değişir hacı
tamam işte ne kadar olur?
-
Kreyzi bunu yazdı
abi bana bu sticker tarzı olanlar lazım nasıl örnek versem şu tüpcülerin oluyor ya gelip takıyor tüpü reklam amaçlı dolaba filan yapıştırıyor
ondan lazım bana ama böyle çok yüksek sayılarda değil max. 50 tane lazım yardımcı olabilir misin ?
50 tane kimse yapmaz.
1000 adeti 9 lira filan matbaacılarda topkapıda
-
pahalı geldi hacı. eşim kartvizit bastırdı 1000 tanesi 17 lira saymışlar. ama 100 kişi için falan.
-
kuytul bunu yazdı
pahalı geldi hacı. eşim kartvizit bastırdı 1000 tanesi 17 lira saymışlar. ama 100 kişi için falan.
hocam ona bakarsan matbabacılar sitesinde 1000 tanesi 7 lira parlak selefon..
-
swordfish bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
abi bana bu sticker tarzı olanlar lazım nasıl örnek versem şu tüpcülerin oluyor ya gelip takıyor tüpü reklam amaçlı dolaba filan yapıştırıyor
ondan lazım bana ama böyle çok yüksek sayılarda değil max. 50 tane lazım yardımcı olabilir misin ?
50 tane kimse yapmaz.
doğrudur da işte tanıdık filan dedik tbt filan basar belki diye 1000 tane alsam 950 tanesini çöpe atacam ki belki daha fazlasını
bana 40-50 tane bişi lazım
-
Kreyzi bunu yazdıswordfish bunu yazdıKreyzi bunu yazdı
50 tane kimse yapmaz.
doğrudur da işte tanıdık filan dedik tbt filan basar belki diye 1000 tane alsam 950 tanesini çöpe atacam ki belki daha fazlasını
bana 40-50 tane bişi lazım
1000 tane 35 lira hacı