Matematik 1 Öğrenmek Öğrenebilmek
-
ilkokul 4 ten itibaren derslere tekrar çalışmak lazım.
-
siyahbereli bunu yazdı
valla aynı dertten bende muzderibim tamamen aynı durumdaym bende valla öğrenmek bende istiyorum ilk okul 1 den bile başlarim
ama bi türlü cesaret edemiyorum bu matematik ögrenme çözebilme olayına :S
bi matematik sorusu gördüğümde geriliyorum ya aynı yeri çalışmış olim daha önce bilsem bile hele ki sınav falan olursa direk ucup gidiyor o
bilgiler o x y falan görünce :D
-
antivirus bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
valla aynı dertten bende muzderibim tamamen aynı durumdaym bende valla öğrenmek bende istiyorum ilk okul 1 den bile başlarim
bi matematik sorusu gördüğümde geriliyorum ya aynı yeri çalışmış olim daha önce bilsem bile hele ki sınav falan olursa direk ucup gidiyor o
hocalar bir korkmayın verdiğim linkten şenol hocanın derslerini dinleyin
hatta şöyle yapayım seçmekte korkmayın diye buyrun ilk dersi: http://www.senolhoca.com/matematik-konu-anlatimi/temel-kavramlar/temel-kavramlar.html
-
Videolardan çabuk sıkılıyorum... Bu dert tek bende mi var? 10 dakikadan uzun süren hiç bir video ilgimi çekmiyor :s
Hocam bul bir kitap, anlaya anlaya oku... Çözümlü örnekleri çöz, hatta bunun için başka bir kitapta al... İki kitaptan konuları çalış, örnek sorularını çöz, sonra normal sorulara geç... Anlamadığın yerleri (ki mutlaka olacak) bilen birine sor, öğreninceye kadar üzerinde dur olacaktır... Matematik yazarak-tekrar ederek öğreniliyor. Belli bir aşamayı kat edince ardı geliyor, başarınca da keyif alınıyor...
_PesimisT_ tarafından 18/Oca/14 23:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Uzun uzun yazacam boş vaktimde.
-
mRBerkay bunu yazdıantivirus bunu yazdısiyahbereli bunu yazdı
hocalar bir korkmayın verdiğim linkten şenol hocanın derslerini dinleyin
hatta şöyle yapayım seçmekte korkmayın diye buyrun ilk dersi: http://www.senolhoca.com/matematik-konu-anlatimi/temel-kavramlar/temel-kavramlar.html
hocam xy ve birde bazen soruda diyorki bir adam var yok öbrü onun yaşından 3 yaş daha büyük hemen diyor adam a olsun diğeri a+3 olsun bu ne abi a olsun x olsun y var x.y bu nedir ya matematik diyorlar adına ama alfabe anlayan adamlara da acayip saygı duyuyorum bildiğin nasa da çalışan biri ile tanışmışım filan gibi hissediyorm
-
iki ay sonra sınava giricem ve hiçbir bilgim yok denebilir.Yarından itibaren matematiğe başlıycam ama bakalım hayırlısı iyi oldu bu konu.
-
Cizik atim buraya lazim olur
-
Zamanında mat1 in hışını çıkarmış biri olarak tecübelerimi paylaşayım..
öncelikle konuları bilmen öğrenmen önemli. peki öğrendin diyelim bittimi ?
2-3 tane farklı soru bankasını darma duman etmen gerek(güvender soru bankası hoştur) bilemediklerin çözemediklerin illa çıkacaktır onları hocalarından yardım alacaksın
mevzu bu kadar aslında.
-
her türlü özel ders verilir :))