Matematik İşaretlerinin Bulunduğu Yazılım??
-
Matematik işaretlerinin bulunduğu yazılım?? arkadaşlar:hani vardır ya arapça olan yazılım karşında program çalışırız her harfin yeri yazılıdır bu sefer buna benzeyen yalnız matematik işaretleri olan bir yazılım gerekiyor
örn:integral,karekök,türev vs... umarım yardım edebilirsiniz
not:matematik öğretmeni değilim yani sakın sanıpta küfür etmeyiniz :D -
word un icinde var zaten
simgeler menusunun icinde istemedigin kadar -
Hacı ßaşlat>Programlar>Donatılar>Sistem Araçları ordan da karakter e$lem olayına bi tıkla belki vardır aradığın şeylerden :D
valla ben matematikten nefret ederim bi kaç işaret gördüm sanırım matematikle alakalı :P -
hacım onları bende biliyomdaaa bana yazılım cinsinden olan bir sürüm gerekli bizim hocaya vercem verirsem bana en azından sözllü notu verecek:D zaten ilk dönem matematik=00000 idi :(
-
Hocana Microsoft Word'un kelime islemcisinden ,Ekle menusunden Nesne ekleye girip Microsoft 1.0 Denklem paketini yuklemeyi ogret :) .Denklem paketini yuklersen butun matematiksel operatorleri kullanabilirsin.Karekor falan hersey matematik kurallari cercevesinde ,simge gibi degil. Hatta 1.sinifta odev yapmistim matematik onu vereyim bak :) Ayrica Open Office'in ayri matematik hesap islemciside var ,ama performans yerlerde :D
http://www.speedyshare.com/535254185.html
illa programda istersense "mathematica" isimli bir program var arastir. -
open office math.. sırf mat boku için yapılmış bişi =)
-
compü hocam çok tşk ederim yani allah seni sevdiğine bağışlasın allah seni tahribattan eksik etmesin:D(çok yağ yaktım değilmi:D)
-
Aboo nerden bildin la :) yakinda kavusacam sevdigime zaten :)
-
zuhahhahaha :D benim duam hemen kabul olur:D (gerçi o kadar namuslu olmasakta:D)
-
Kurdun arkadasisin ,Mardin Kiziltepelisin , bu son cumlenden sonra kurdun anlattiklarina gore senin baban kesin imamdir :)
(kurdo adanaya geldiginde anlatiyor iste : abi bizim orada imam cocuklari en firlama tipler,her ibnelik var bu imam cocuklarinda...vs) -
bu ara melle imam demek:D gerçi real onuda sölemiştir kesin:D
Toplam Hit: 1623 Toplam Mesaj: 14