MATLAB Hakkında Bilgisi Olan İçeri!
-
Arkadaşlar Elektronik&Haberleşme de salak olasılık dersi için yine salak bir karının verdiği soruyu bir şekilde çözmem lazım. Bu konuda sen soruyu ver ben sana grafiğini bokunu püsürüğünü çıkarırım diyen mürid aranıyor. Program bende yok zaten indirmeye kalksam 3 cd sonra oturup çözecem derken vakit biter pazartesi teslim edicem.
-
hacı az buçuk ayıkıyom ama sittin sene grafik çıkaramam
final sınavnı arkadaşa çizdirdiydim
hele bi sen anlat belki çıkar yol buluruk -
Hocam bir soru var dur linkini yazayım indir bak *.pdf formatında
http://www.yildiz.edu.tr/~ldurak/DERSLER/OLASILIK/Odev1.pdf
-
Bizde görüoruz matlab, tahribatta var istersen veriim linkini...
-
3 cd :D bana hala yapailecek mürid lazım
-
rene hocam bana lazım matlab link varsa bırakabilirmisin?ftp olursa daha iyi olur drek cekerim yoksa mühim deil.
-
pm at hoca link atiim
-
kardesim mplap"mı matlapmı
MaPLap iSe: maplap windows not program komutlarını yazdıgında mplap programı ıle programı derlıyosun ..
maplap kısacası derleme programı ıcınde ve PIC elektronik anlamında ( entegre) içine komutlar atmak için kullanılır
kısacası programı derlıyosun ve PIC içine yane entegre içine atıyorsun
eyer anlamadım dersen kardes www.mikrochip.com sitesinden indirebilirsin ama www.mikrochip.com sitesinin tamamı ingilizce bunu için iyi ingilizce bilmem gerekir
elektornik anlamıda kısacası entegre içine programı atmakı çin kullanılır nasıl atıyoruz dersen : PIC programlayıcı devreler vardır oo devrelerin 2 giriş ucu vardır biri PIC programlayıcıya diyer ucu ise kasanın paralel portuna baglanır kardes .. yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana... -
@ByKutsal: 1) önce bi topii okusaydın 2)imza mimza hiç bi yerde html kodları koyma boş yere çalışmaz çömez olmana veriyorum =)
-
valla zkm anlamam ama matlab7 var elimde iso olarak. 680-120-450 mb 3 cd:D msn den şederim istersen:D
-
Biraz anlasaydın matlab olduğunu, mühendislik uygulamalarında kullanılan matrix tabanlı hesaplama programı olduğunu bilirdin..
Yok adam yanlış yazsa tamam diecemda, adam doğru yazmış sen yanlış okumuşsun bide ne olduğunu soruosun o bakımdan garibime gittide :)
Toplam Hit: 4721 Toplam Mesaj: 13