Matrax Dinleyen Müridler Var Mı?
-
o senin yazdıklarını görür ama ona yazılanları sen göremezsin
onun duvarında gözükmesi için ona gelen mesajı retweet etmesi gerekir
onun senin mesajı görmesi için senin onu followlaman yeter onun seni followlamasına gerek yok
-
kabadayi09 bunu yazdı:
-----------------------------Bende best fm de serdar yayındayı dinliyorum o da çok matrak oluyor ya ...
-----------------------------
Ya hocam latifle siir suare vardi o da cok guzel di ama nerede cikiyor,cikmiyor mu bilmiyorum -
ben hergün dinliyorum.gülmek isteyenlere tavsiye olunur.
-
ben zekiyi dönem dönem dinlerim, eskiden walkmanle dinlerdim gece uyurken kahkaha atınca korkuturdum ev halkını "noluyo bu cocuga" falan oluyolardı :)
5-6 ayda bir tekrar sardırırım 1-2 ay dinler bırakırım acayip.. best fmdede cem aslan, arıza show ve serdar çok kral oluyor..
-
zeki yayında twitterdan istila edelim zekiyi :)))
ben DepresifKisilik twitter hesabım
-
Ceyhun Yılmaz varken zekimi dinliyeceğim ya :) zeki eskiden çok çok iyiydi artık eski tadı vermiyo malesef ..
-
Sahir bunu yazdı:
Ceyhun Yılmaz varken zekimi dinliyeceğim ya :) zeki eskiden çok çok iyiydi artık eski tadı vermiyo malesef ..
-----------------------------1 yıldır dinliyorum hergün değil ama haftada 2-3 kere dinliyorum en azından güldürüyo be hocam zeki olmasada programa katılanlar :)
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------Sahir bunu yazdı:
-----------------------------1 yıldır dinliyorum hergün değil ama haftada 2-3 kere dinliyorum en azından güldürüyo be hocam zeki olmasada programa katılanlar :)
evet katılanlar haklısın ama o adamın bazı sözleri var ya tam küfürlük yani :)