Mause İle Tek Tiklamayi 10 - 15 Tiklama Yapan Program (İstek)
-
easy macro recorder da kaydettiğin hareketleri yapıyor pc en kötü ihtimal bide onu kurcala işini görecek bi ayarı vardır
-
Son Kez UP
-
baristbt bunu yazdı
http://www.autohotkey.com/ COD4 de kullanıyordum.
g3 oluyordu machinegun !
tabi banlanıyordum o ayrı :D fsdafds
allan senın belanı vermesın :D
-
Hacı yapacağın işlemi mouse recorder ile macro yap sonra buna kısayol ata. Örn "Ctrl+Alt+K" yaptığında senin kaydettiğin zımbırtıyı 100 kez tekrarlat bu kadar işte cınım :D
-
interfector bunu yazdı
Hacı yapacağın işlemi mouse recorder ile macro yap sonra buna kısayol ata. Örn "Ctrl+Alt+K" yaptığında senin kaydettiğin zımbırtıyı 100 kez tekrarlat bu kadar işte cınım :D
Bunu bi deneyim hocam , mantikli geldi :-)
-
interfector bunu yazdı
Bu da olmuyor ...
Ya ben demek istedıgımı anlatamıyorum yada istedıgım seyın programı yok , aslında gayette basıt ...
Dediğini yaptım hocam Makro kurdum , makroya 20 - 30 tık arasında secım yaptım ama bu da pc de ekranın herhangı bır yerını secıyorsun yada ekran alıntısı yapıyorsun ona gıdıyor , oraya gıdıyor tıklama yapıyor :)
Benım ıstedıgım ben şu yavş*k mause 1 kere bastıgımda 20 kerelik etki etmesi :)
1 asker bırakıcam diyelım ama o sekılde yaptıgımda 1 yerıne 20 asker bırakıcak rakıbe ...
Yapılmaz demeyın yapılıyor :D Herifler bana yapıyorlar :P -
metin iki oynarken autoclick kullanıyodum. mesela kısayol tuşu atıyosun ctrl alt x, o tuşlara basınca deli skmiş gibi tıklıyo.
asker sayılı veriliyosa hmeen biter askerin onu söliyim :D
-
joe_black bunu yazdı
metin iki oynarken autoclick kullanıyodum. mesela kısayol tuşu atıyosun ctrl alt x, o tuşlara basınca deli skmiş gibi tıklıyo.
asker sayılı veriliyosa hmeen biter askerin onu söliyim :D
Asker sayılı veriliyor hocam :D
O sıkıtı degıl cunku 220 Asker verıyor sana amac zaten hepsını birden basman oraya yollaman , sen elınle tek tek tıkladıkça tek tek bastıkça zaman aşımı yaratıyorsun kendıne :) ama 220 askerı 220 tık yerıne 20 ser 20 ser bastırsan 11 kere de bassan ne kadar fark yaratır hesaplasana :D
Ama AutoClick i de beceremedım kurmayı ya , hanı kurdum da ayarlayamadım ...
Amk neden butun programlar EngliSh ce :) -
baristbt bunu yazdı
http://www.autohotkey.com/ COD4 de kullanıyordum.
g3 oluyordu machinegun !
tabi banlanıyordum o ayrı :D fsdafds