folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Mavera & Aresta - İhtiyacım Var Sana | İlk Rap Parçamız

Mavera & Aresta - İhtiyacım Var Sana | İlk Rap Parçamız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

kulağıma yanlış gelen bir tını olmadı ama sözler çok boktan, tek derdiniz aşk mı amk ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

adamların ilk şarkısı laleler

şevkini kaçırmayın kmsenin :W

Boş İşler Uzmanı..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ivy
    ivy's avatar
    Erkek

DaSpOnGe bunu yazdı:
    -----------------------------

selamlar; ben ilk okuldan beri rap dinliyorum 3-4. sınıf 91liyim ona göre hesap et artık. kayıt almadan tut beat makerlığa kadar bi yola girdim çıktım girdim çıktım diyim. siz ne kadardır rap dinliyosunuz veya kayda giriyosunuz bilmiyorum ama bence sizin bırakmanızın zamanı gelmiş. eğer bi aşk acısı çekiyosanız gidin bi ufak mı ne alıyosunuz ne alıyosanız alın için birbirinize anlatın dertlerinizi. bu ülkede rap yapıyoruz diye asi style'lalar,aşk acısı diye tripkolicler yüzünden rap müziğin amınakoyulmuş durumda zaten. sizde destek olcaksanız olmayın. en azından facebookta bile böyle parçalarla nasıl taşak geçildiğini bilmeniz gerekiyo. he şimdi facebookta 3-5 kro kız-erkek bu parçaları dinliyodur onları savunmayın bana ne zaman gerçek bi battle,party ortamına girerseniz dışlanıcağınızı,dalga geçilceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

parçayada dandik laptop hoparlöründen dinledim mixaj pert + beatte uyumsuzluk var gibi hissettim sample tekrarında kaçırmalar var sanki 

sözlere bişey demiyorum umarım düzeltirsiniz kendinizi

saygılarla sünger reyiz han hazretleri 

-----------------------------

aynen katılıyorum. mix kötü, daha profesyonel birisine yaptırın mix&masteringi. beatte kullandığınız sampleıda birçok parçada duydum, sakın yanlış anlamayın ama böyle çok fazla kişi tarafından kullanıldığında dinlerken çok fazla zevk almıyorsun. daha sert bass drum kullansanız daha iyi olur bu drum pek gitmiyor rapte.bunlar beatle ilgili olanlardı. vocalle ilgili olarakta diyaframlarınızı güçlendirin. çok zayıf kalıyor sesler. birde flowlar pek olmamış. FCNninde dediği gibi pek gelecek vaatetmiyor, tabi bu şekilde devam ederseniz. kendinizi geliştirmeniz laızm.  bence tarzınızı değiştirin. beatlerinizde kendi bestelerinizi kullanın ve özgün olun. olmuyorsada çok zorlamamak gerekli diye düşünüyorum. zaten ülkemizde gereğinden fazla mc var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hurferus45
    hurferus45's avatar
    Erkek
    konu biraz başka yerlere sapmış gördüğüm kadarıyla ama benim için çoook değerli olan yorumlarınız için çok teşekkür ediyorum . Dediğim gibi yeni başladık bu tür yapmaya ama arada battle,gangsta vs yapmayı da düşünüyoruz çünkü tek derdimiz düşündüğünüz gibi aşk değil :) Yaptığınız iyi veya kötü tüm yorumlar için teşekkür ediyoruz. Bir dahaki parçamızı bu yorumları dikkate alarak yapacağız :)

https://soundcloud.com/arestahasan << Hasan GÖNÜLTAŞ >>
Toplam Hit: 1856 Toplam Mesaj: 15