Mavi Ekran Cıkıor
-
arkadaslar pc tam acılcakken mavi bi ekran cıkıor donanım bilmemnesinden dolayı sistem kapatmıstır pc yi bilmemne iste son yüklediginiz dosyaları falan silin dior pc yi 7 günde 5 kere formatladım hala böle bi hata verior // bide siyah ekrandayken enter the system disk flan dior neden acaba
-
MAvi ekran herkesin belası :DD bulastımı geçmiyo kardeş .Artık fişi çeksen
-
Windows XP CD sini Tak CD-Rom A Sonrası Kolayy Olay bundan İbaret Yap Bunu Gecer.!!
-
bios ekranı olabilir o mavi ekran :D:D
yazılımdan kaynaklanan bi sorun gibi görünüyo ama
sorun muhtemelen donanımdadır format çare olmadıysa
hard disk geliyo aklıma ilk onda bi sorun olabilir
-
bence o ram den dir ramden
-
windoz cdsi bi takılı kalsın bende de bir hata var acılısta diskdeki nltdr sorunu win cd si takılı bekliyorum gecio belki işine yarayabilir
-
hoca USB girişlerinden kaynaklanıyor genellikle ;) bende de oluyor arada bi.. mesela webcam takılıyken öle yapıyor çıkartınca sorunsuz açılıyor ;)
-
hajı bilgisayar bıkmış artık beni değiştir dio
-
bndede çok oluyodu ramlerin yerini değiştirdim öle pek fazla gelmiyo ama bide ısınmadanda gelebilir dyolardı ama bn ramlern yerlerini değiştirince geçti bi bugn çökmedn önce geliodu oda geçti:D
-
hmmm bi şey öneriyim size byos plini cıkart 10 -20 sn bekle tak yerine sonra format cd sini ayda gitsin(TAk)
-
Mavi ekran tam açılacakken yani Windows loading ten önce çıkıyorsa bunun kesin çözümü : bilgisayarı açılırken f8 diyerek seçeneklerden vga modunu etkinleştir yazanı seç sonra bilgisayar düşük çözünürlükte açılacak normal hale getir aç kapat düzelecektir.
Toplam Hit: 2222 Toplam Mesaj: 12