Mavi Ekran Geliyor
-
haxdoor isimli bir virüs buna sebep olabiliyormuş.. sistemdeki tüm diskleri formatlayarak denemeni öneririm.
sonra gerekirse bi bellek testi yaparsın
-
hocam bu adresten hirens boot cd yi indir ve cd ye çek...
http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.13.2.zip
sonra bilgisayarı bu cd den aç karşına iki üç seçenek gelecek ordan mini windowsu seç....
sonra format attığın windows cd sinin içinde \i386\ntfs.sys dosyasını
windowsun kurulu olduğu yere c:\windows\system32\drivers kopyala...
-
Yok dostum prg. yüklerken falan olmuyor sürekli aynısını yapıyor tık reset atıyor peşinden fat32 dosyasını düzenliyor yada düzenlemiyor bu ekran geliyor..
Israrla yüklemek için uraştığım bi prg. yok format atıyorum attıkdan on dk. sonra küt gidiyor..
-
Format Attığın cd yi değiştirmen belki yeterli olucaktır
Yada diskin tüm partitonlarına bas formatı belki virüs vardır
başka işletim sistemi dene
hiç olmadı donanımsal olabilir ramlerden kaynaklanıyordur
en son çare
Bilgisayarın kasasını ters çevir belki düzelir :)
-
MrSari bunu yazdı:
-----------------------------
hocam bu adresten hirens boot cd yi indir ve cd ye çek...
http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.13.2.zip
sonra bilgisayarı bu cd den aç karşına iki üç seçenek gelecek ordan mini windowsu seç....
sonra format attığın windows cd sinin içinde \i386\ntfs.sys dosyasını
windowsun kurulu olduğu yere c:\windows\system32\drivers kopyala...
-----------------------------
Hocam senin bu verdiğin linkteki prg. 1 saate indiriyor bende kota var bu çözüm bana uymaz ama yinede saol.. -
Evet zaten çözemezsem başka bir işletim sistemi kurucam çünkü format atıyorum düzelsin diye o bile fayda etmiyor masa üstünü gördümü intahar ediyor hemen küt mavi ekran:)
-
Masa üstüne gelebiliyorsan daha sonra yüklenen bir driver neden olabilir. 1 Güvenli modda açmayı denedin mi? 2 Raid sürücü yüklü mü?
-
Raid nedir bilmiyorum ama güvenli modda açıyorum peşinden bi süre sonra kendim kapatıp açıp tekrar oturduğumda yine aynısıyla karşılaşıyorum
hem güvenli modda ekran büyüyor masaüstüne kodlar falan çıkıyor bir çok özellik çalışmıyor..