Mavi Ekran Hatası !

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

bilgisayarı daha önce açabiliyodunuz sanırım sonradan bi donanım taktıysanız çıkartın/önceki donanımı geri takın eğer iki ram varsa tek tek slotlarla deneyin sadece güvenli kipte başlatmayı deneyin harddisk zarar görmüş olabilir belki bad sektörlerden dolayı bazı system dosyaları okunamıyordur format atmayı deneseniz önce daha az uğraştırır gibi geliyor bana

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scheitann
    scheitann's avatar
    Erkek

harddiski sök başka bir çalışan sisteme ikincil disk olarak tak.

combofix ve remove it pro ile tarat

o da olmadı aynı sürüm windows cd sini tak format atacakmış gibi kurulum ekranına geç ilk başta windows recovery yi soracak orayı atla önceki windows sürümleri aranıyor dediğinde onarmayı seç.

ALLAH RIZASI ICIN BU PROFILI SILIN
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    griffin
    griffin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güvenli modda'da açılmıyosa yazılımsal bi sorun tak cd yi bi onarım falan yap

Türkiye, kendisine din olarak Kemalizmi almış, başka hiçbir dine hayat hakkı tanımayarak kitlelere zorla dikte ettirmiştir. Oysa en üst belirleyici İslam'ın ilkeleridir. Her şey ona göre belirlenir." -Recep Tayyip Erdoğan
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wizard
    Wizard's avatar
    Erkek

geçen gün arkadas getirrdi pcyi aynı şey benim de başıma geldi.herşeyi denedim  fakat sorun çözülmedi.ramlerden biri bozukmus.diger remi çıkarınca acıldı.harddisk ya da remdendir

Bazen kalmak da gitmek kadar cesaret istiyor...
Toplam Hit: 2768 Toplam Mesaj: 15