Mavi Ekran Hatasına Çözüm Aranıyor !
-
Hocam formatı attıktan sonra ekran kartını kaldırıp yenıden başlattım. driver booster ve advanced systeamcare yükledim ve çalıştırdım herşey düzeldi şuan eski haline döndü çok teşekkür ediyorum :)
-
Cenabetlikmidir nedir KO ya tekrar girdim pc yine çöktü gitti. Tekrar ekran kartını kaldırıp yükledim düzeldi ama KO ya girersem yine gidicek gibi. Sizce oyunu mu desteklemıyor ki ? League of legendsi hiç sıkıntısızz oynatıyor pc
-
Oyunlar ekran kartını kullanacağı için doğal olarak ekran kartı yazılımınıda kullanır, evet bozmuş olabilir diye düşünüyorum, son sürüm ekran kartı yazılımı yüklediğinden emin ol. Sürücüyü sitesinden indir.
-
Genellikle oyunlar bilgisayarın ekran kartı sürücüsünü kullanır, müdahale etmez. Eğer ekran kartı desteklemezse bazı nitelikleri sınırlayarak görüntüler. Örn: DirectX, OpenGL, 3D Vision vb.
Sizin sorununuz oyunu her açtığınızda sürücü yazılımının bozulması gibi görünüyor. Oyunun kur dosyasından kaynaklanan bir zararlı yazılım da buna sebebiyet veriyor olabilir. Sürücü yazılımını ekran kartı markasının kendi sitesinden edinin. Sorunlu oyununuzu kaldırın, antivirüs ve antimalware tarzı programlar ile bilgisayarınızı taratın ve sağlam olduğunu düşündüğünüz bir yerden indirip öyle kurun.
Yine sorun devam ederse, sanal işletim sistemi üzerinden oyununuzu çalıştırmayı deneyebilirsiniz. Ancak şunu belirtmeliyim, bilgisayarınızın gücüne bağlı olarak (bilgisayarınızın özelliklerini bilmediğim için) sanal işletim sistemi üzerinden oynadığınızda oyun kasabilir.
RaNGeR tarafından 31/Mar/16 19:04 tarihinde düzenlenmiştir