Mavi Ekran Yardım
-
arkadaşlar pc ye bişr oyun kurdum oyunu açınca restat yaptı mavi ekranda nv4 dll diye hata verdi daha öncede cep telefonundan resim atmak icin bir prog. kurunca aynısı olmuş format atmıştım....
1-hata sebebi nedir .çözüm?
2-formatsız çözebilirmiyim (önemli dosyalarım varda)
not: masaüstü gelince restat yapıyor mavi ekran çıkıyor -
bhilgisayarın açılışta kendisini acan programları devre dışı bıraksana bi anti virüstür msn dir bunun gbi otomatik açılan programları bi kapatt bi de ole dene sonra çözüm deneyelim
-
karsperski var açılışta nerden kaldıracagım güvenli kip mi ?
-
Konu açılmışken forum kirliliği yapmıyaayım.Ben bir şey sormak istiyorum.
Arkadaşlar arkadaşın bilgisayarı açınca hepp bipp yapıo hiç susmuo.
Ramlerinde bir sorun yok.Klavye,Maus takılı.
Cmosunda da SOrun olabilirmi? Tahminimce ekran kartında sorun.
Ekran kartı onboard ne yapabilirim.Yardım edebilirmisini? -
samed: Sorun ekran kartında olabilir. Kaldırıp en son sürücüleri yüklersen düzelebilir.
persian: sesi kapatmak için bios u kullanabilirsin. O da olmadı kasanın hopörlor kabloasunu kopart zaten bi işte yaramıyor. Öbür türlü sorunu tespit etmek pek zor burdan..
Saygılar fln.. -
Bilgisayar açılmıyorki ama? :(
-
Ben problemi çözdüm.
Yardım etmeeye çalışan arkadaşa teşekkür ederim -
makinesi sürekli mavi ekran çıkaran arkadaşım bilmem çözdünmü sorunu ama bi ram'lerine bak olmadı hardddisk inde bozuk olabilir çünki aynı sorun bendede vardı benim harddisk im bozuk çıktı
-
ram veya harddiskin bozuk olup olmadını kontrol eden bir prog. varmı ayrıca teşekkürler
-
ramin bozuk olduğunu
1 açılıştaki biiip biiipp bipp sesinden anlayabilirsin
yada mesela ram e yüklen
nasıl dersen gir denetim masasına standart görünüm yap hepisini new war ne yoksa aynı anda aç
hdd bozuksa
sis sandranın vardı bi yazılımı ama hddnin arızalı olacağını sanmam
sen git nv4.dll yi ara indir
windows\system içine kopyala -
dogrudur uzun bip sesi var ram tek 512 lik değiştirmek lazım galiba nv4.dll indirsek yetermi saol
Toplam Hit: 2980 Toplam Mesaj: 13