Mavi Ekranım.
-
Renard bunu yazdı:
-----------------------------
yeni bilgisayar al
-----------------------------oda guzelll:)
-
patates bunu yazdı:
güvenli modda internete girmiyorki pc
:))))))))))
Güvenli modda aç sonra rest at normal aç, daha sonra hata verirse anlarız daha başka sorun var. -
patates bunu yazdı:
-----------------------------güvenli modda internete girmiyorki pc
-----------------------------:D:D:D:D:D:D:D sen ne dedin farkındamısın ? güvenli mod donımlar çalışmaz sadece işletim sistemi bağlı bileşenler çalışır
-
NighT_JudGe bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------:D:D:D:D:D:D:D sen ne dedin farkındamısın ? güvenli mod donımlar çalışmaz sadece işletim sistemi bağlı bileşenler çalışır
-----------------------------ewt hayet farkındayım.
arkadaş güvenli modda test etmemi söylemiş.
sorun internetten vidyo izlerken oluyor zaten normal olarak güvenli modda açınca sorun alamamki.
yani ne testi yapıcam güvenli modda
-
arkadaşım neyin araştırmasını yapacan internetten video izlerken olduğu için olan bir sorun flashın bazı ekran kartlarıyla uyumsuz olmasından dolayı oluyor ne ramı ne güvenli modu dediğimi yap sorun kalmaz artık :)
-
dediğini yaptım zaten:)
ama önceden de aynı ekran kartı ile sorun yaşamıyordum o yüzden başka şeylerede bakmak lazım
-
ama önceden flash kendini güncellememişti yeni versiyonunda çıkan bir sorun bu
-
patates bunu yazdı:
-----------------------------NighT_JudGe bunu yazdı:
patates bunu yazdı:
-----------------------------ewt hayet farkındayım.
arkadaş güvenli modda test etmemi söylemiş.
sorun internetten vidyo izlerken oluyor zaten normal olarak güvenli modda açınca sorun alamamki.
yani ne testi yapıcam güvenli modda
başlatma seçeneklerinden ağ bağlantısıyla güvenli modu seçersen internete girer bu şekilde açında ethernet de aktif olur ekran kartını ve diğer bileşenleri asgari düzeyde çalıştırır bu şekilde ekran kartını denemeni tavsiye ediyorlar ama kesin değil -
KaRaKuLe bunu yazdı:
ama önceden flash kendini güncellememişti yeni versiyonunda çıkan bir sorun bu
-----------------------------ok şimdi oldu işte:) akşama doğru film izleyip testimizi yapıcaz:)
-
alla ortalık karıştı nasıl biliyorsan öyle yap hacım amacım kızdırmak yada başka bişey değil kusra bakma