Max. 2500 Tl Ye Laptop Önerisi
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------
solstice bunu yazdı:
http://www.bimeks.com.tr/urun/114668/casper-nirvana-cn-bmni620b.aspx
al gitsin şansını dene bence :)
edit : yada i7 2630 mu 2650 mi ne o işlemci modellerinin fiyatını araştır derim.
-----------------------------zaten elektronik şans işi 2.nesil i7 olduktan sonra benim için farketmiyor şuanda bir farkı yok bunların kullanınca anlışılacak farklardan
-----------------------------aynen öle bi abimde lenovo yeni nesil vardı anakart gitti. heralde sürekli oyundan oldu.
asus vardı parça sorunu oldu. dell vardı klavye ve ısınma sorunu oldu. bi arkadasımın hp pavilionu bildiğin patladı şarj olurken :D
ama bende acer vardı kola bile döktüm üstüne bişi olmadı. arkadas toshibasına çay döktü hep yalan oldu.
onun haricinde 3 arkadasımda casper var. adamların hiç bir şikayeti olmadı daha bugüne kadar.
he bide packard bell vardı. anakartı gitti onunda 3 günle garantisini kaçırdık. adamlar 600 dolar masraf cıkarmıstı :D daha varda var. ama bana denk geldi heralde casper ve acerde hiç sikayet olmadı bende ve cevremde. yalnız en iyi teknik servisi suana kadar dell de gördüm.
sen en iyisi casper in i7 sini al 1500 felan bulursun kalan paraylada masaüstü topla. monitorunuda sonradan alırsın onuda aoc al 200 liraya led olanları var :D
-
hacı ben sony nin F serisinde bi alet aldım 1.5 hafta once çok güzel memnunum
ben 2500e aldım ama bu fiyata tekrar bulabılırmısın bılmıyorumVPCF23P1E
-
herkese teşekküler lenovo y570 almaya karar verdim hepinizin eline sağlık. edit:konu kapatılabilir
-
ne laptopı ya git bi tane ipad al ve aldıktan sonra steve reiz e bi fatiha çak.
-
bilgisayara o kadar para verilmez.
-
hem ögrenciyim diyor hemde bi laptopa 2500 tl ondan sonra harç parası cok diye yakınıyorlar allah ısla etsin.
-
Lenovo y570 nasıl bir alet ?
-
CameL bunu yazdı:
Lenovo y570 nasıl bir alet ?
-----------------------------parası olana güzel alet .d
-
lenovo y570 1800 filan birde harp paraso filan aileden olunca birikmiş paramı laptopa harcayayım dedim. 3dmax ile bu parayı geri kazanmak için çalışıcam zaten.