Max 35 Bin Dizel Araba Tavsiyesi.
-
Cümleten saygılar.
Başlıkta dediğim gibi en fazla 35.000 civarı dizel öncelikli araba arıyoruz.
Çok aşırı kilometre yapmamış falan siz ne önerirsiniz üstadlar?
Mod not. Konu yerlerine dikkat.
-
Toyota Auris 1.4 D-4D (2007, 2008 model)
-
Satayım sana, benim bravo 1.6 105hp emotion 2009 modeli.
104,000 de değişeni yok bel altı boyası var.
6 ileri dijital klima falan doludur baya.
-
Kia ceed düşünebilirsin o fiyatlara.
-
c4 hdi aldım duz vıtes tavsıye ederım
dızel araclarda 100k 150 k arası bulmakpek mumkun olmuyor olanlarda cok yuksek fıyat ısteyebılıyor
arac temızse degısenı yoksa kacırma derım
-
dizelde hipo'nunda dediği gibi 100-150bin km arası araçta fiyat gereğinden fazla fırlıyor türkiyede, astra 1.3 sedan 2008 kasayı 190binde temiz bulduğuma şükrettim,
ama sadece araç fiyatıyla ilgili detay istemişsin geri kalanlar için ne arıyorsun onuda bi yaz,
2012 sonrası düşük segment (corsa,fiesta,polo,clio) araba almak var aynı fiyata yada daha eski model ama a segmenti (astra,focus,passat,megane) araçlar var aradığın tip ne? -
hipokondriyak bunu yazdı
c4 hdi aldım duz vıtes tavsıye ederım
dızel araclarda 100k 150 k arası bulmakpek mumkun olmuyor olanlarda cok yuksek fıyat ısteyebılıyor
arac temızse degısenı yoksa kacırma derım
Hocam kaç model, fiyat birde kilometre kaçta seninkinin.
-
2007 model trend paket boyasız bir focus dizel aldım. 155 bin de 20 bin km oldu alalı tık yok hocam şiddetle tavsiye ederim. 35 civarı bulabilirsin.
-
kia ceed yada ford fiesta bakabilirsin dizel otomatik .
-
Bi tanıdıkda 175k da
İ20 var dizel 6 ileri falan
İ 20 troy mode plus uzun yolda kullandı aracı temiz istanbuldaysan bakabilirsin hocam bakımını da yeni yaptı hatta Edirne'de okuyo oraya gidip geliyo araçla bi gör derim. Bildigim araç en azından
-
kafandaki model yılı aralıkları ne abi onu da yazsaydın daha iyi olurdu ama ben tavsiyelerimi vereyim sana.
megane 2 hb ve sedan modelleri düşünülebilir az yakıyor ayrıca dizeli 27 den başlar 30 35 e kadar piyasası var bi bak derim 2005 model.
bide ford fieata 2009 - 2012 arasındaki araçlara bakabilirsin 35'e ilanlar gördüm ben sahibindende. km leri biraz fazla ama. o kadar dert de etme abi sonuçta dizelde km si 100bin altı araç bulmak çok zor. önemli olan bakımları ve aracın nasıl kullanıldığı.