Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
Max 700 Liraya Öneri Telefon
Max 700 Liraya Öneri Telefon
-
Antutu'yu siktir et sidik yarıştırma programından başka bir şey değil sen günlük kullanımdaki perfornmansa bak. LG'nin kullandığı romlar gayet başarılı. Düşük donanımda bile zorlamadıkça kasma yapmıyor.
Asus Go ise Zenfone 5'in aynısı. Asus milleti mal sanıyor sanırım.
-
Ya öylede işte g3 beat kullandım kasmalar falan yapıyor o yüzden dedim birde :/ bakalım yarın dediklerinizi yazıcam ve teknoloji mağazalarını gezicem hangisi elime hoş gelirse onu alıcam :/ Gönlüm GM One ile , Lenovo A7000,P70 de bakıcaz bakalım
-
0x656e bunu yazdı
Ya öylede işte g3 beat kullandım kasmalar falan yapıyor o yüzden dedim birde :/ bakalım yarın dediklerinizi yazıcam ve teknoloji mağazalarını gezicem hangisi elime hoş gelirse onu alıcam :/ Gönlüm GM One ile , Lenovo A7000,P70 de bakıcaz bakalım
O zaman kesin P70 al.
-
budur. http://www.vatanbilgisayar.com/general-mobile-4g-android-one-siyah-akilli-telefon.html
-
gm android one kullanıyorum. dokunmatiği çok hassas değil gerisinden son derece memnunum. 700 liraya alınacak tlf.
-
Ben de anneme alıcam karar veremedim henüz. Şu telefon nasıldır önerir misiniz ?
Annem görüntülü konuşma ve büyük ekranlı olsun istiyor ama hiç iyi değilimdir telefon seçme konusunda.
-
DadasAdam bunu yazdı
Ben de anneme alıcam karar veremedim henüz. Şu telefon nasıldır önerir misiniz ?
Annem görüntülü konuşma ve büyük ekranlı olsun istiyor ama hiç iyi değilimdir telefon seçme konusunda.
Ram 768 MB.
Arkana bakmadan kaç.
-
lenovo p70 ui'si biraz daha basit ve güzel bataryası ile tam yaşlı telefonu
-
donanım haberden xiaomi redmi note 2 al , antutu 48.000 aldım.
herkes yapmaz bu iyiliği.
-
mavitutku bunu yazdı
donanım haberden xiaomi redmi note 2 al , antutu 48.000 aldım.
herkes yapmaz bu iyiliği.
Dh'den bir kere dolandırıldım uzak duruyorum artık :( Redmi note 2 düşündüm gerçekten fakat bu imei vs sorunları belki bugün kadıköye gidip bakarım