Max Payne 2 Süper !
-
Oyunu biraz önce aldım, süper olmuş.. Grafikler gerçeğine uygun.. Ne diyim sizde hayırlı olsun...
-
baba zupper oyun walla bi deürkütücü bazen..
-
Ben aldım fakat hiç bekledigim gibi super cıkmadi hayal kırıklıgmına uradim.Oyunda hiç heyecan yok...Comandos 3 daha guzel bence....
-
Gene klasik maxpayne mallığı OYUN HEMEN BİTİYO zevk mevk heycan yenilikte yok
-
Valla o kadar sene bekledigimize hic degmedi, adamlar cok kisa yapmis...ne diyelim belki bundan sonra adam gibi yaparlar....
-
Pcnet dergisinin Kasım ayı sayısında MAX PAYNE 2 oyununun ayrıntılı açıklaması var.. Bakın isterseniz... www.pcnet.com.tr
-
arkadaşlar ben mersindeyim max peyni 2 aldım ve 3. turda hata veriyo.4-5 tame değiştirdim olmadı .acaba sizinkilerde mi oyle...thanks
-
Yok abi yok yaa max payne1 daha güseldi ama 4 yılda bitti bu oyunun tek başarısı max payne2 olarak daha çabuk bitmesi olur zira aldım oyunu oynuyorum ben direk dumur oldum
İyi güzel ilerledik ilk bi depoya girices ilk defa oynuyos ya du bakalım nası olmuş diye hareketleri denerken shift tuşuna bastım aaa ne güzel zıplıyo derken dumur oldum bunelan dedim bidaa bullettime da zıpladım bunemnakoyiiim ya her bullettime çıkışımda max in göte zoom yapan bi kamera yani bu kadar da detaylı çizilip gösterilmez ki bi kıç direk soğudum bitirdim kurtuldum kimseye tavsiye etmiyorum -
Lan olum bırakın oyun oynamayı be işinizz gücünüzmü yok
-
walla ben birincisini oynamdım ama iki pek zor bi oyuna benzemio.bi bu oyun kaç chapter sürüyo canım sıkıldı bu oyundan.hiç sarmadı beni
-
Oyun iyi aslında ama sizin ekran kartları dandik galiba.Onun içindir.Ben 128 mb ekran kartıyla oynuyom.En yüksek çözünürlükte.Fena değil yani.
Toplam Hit: 4759 Toplam Mesaj: 12