Max Payne İle İlgili Bir Bölüm Sorusu
-
Arkadaşlar ilk öncelikle iyi akşamlar demek istiyorum ve hemen konuya giriyorum. Max Payne adli oyunu indirdim ve oynamaya basladim gayet guzel gectim bolumleri.Lakin bir bolume geldim ama bolumu gecemiyorum.Bolumde sanırım ruya gibi bir ortamdayiz korudorlar var labirent gibi ve bazi noktalara gelince kadin cigliklari cikiyor bir ekran goruntusude katmak istedim lakin bolumu gecemedim cok karisik bulamiyorum gerekli yeri.Yardimci olabileceklerin cevap yazmasini rica ederim. http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/1tfk0a9o/ruya.JPG.html TESEKKURLER
-
orda bi yerde telefon olucak, onu bul, masanın üstünde olması lazım.Yanına gittin mi çalmaya baslıcak
-
babacan asil mesele o korudorlardan gecip sonra bahsettigin yeri bulabilmek labirent gibi bir yer burasi anasini satayim nereye gitsem ayni yere cikiyor :)))))))))) kafayi yedim saatlerdir
-
MADTAMER bunu yazdı:
-----------------------------
babacan asil mesele o korudorlardan gecip sonra bahsettigin yeri bulabilmek labirent gibi bir yer burasi anasini satayim nereye gitsem ayni yere cikiyor :)))))))))) kafayi yedim saatlerdir
zamanında orası da beni baya bi uğraştırmıştı.Hatırladığım kadarıyla, önce sol sonra sağ sonra dümdüz mü ne gidiyorduk :))) -
bi deneyeyim olmazsa tekrar doneyim cildirmak uzereyim cunku isin sakasi korkutucu seslerde var tirsiyorum :)
-
MADTAMER bunu yazdı:
bi deneyeyim olmazsa tekrar doneyim cildirmak uzereyim cunku isin sakasi korkutucu seslerde var tirsiyorum :)
sen şimdi konuyu açınca benim de canım çekti, kurarım da üşeniyorum bu saatte ya, ne oyundu hey gidi hey, hiç unutmam oyunu almak için ogün okuldan kaçmıştım.Acımasız, kahpe yıllar nasıl da geçivermiş farkında olmadan. -
valla ben bu bolumu oynamam kardeş hatta oyunu birakirim burada hem tirstim hem sıkıldım :)))))))
-
hocam fazla sag sol yapmadan ilerle, o kadar da karısık degil koridor bölümü.
onun bi de ilerisinde kan cizgilerini takip ettigin yer var, koridor seni sinir ettiyse oraya geldiginde daha fazla söversin.
-
MADTAMER bunu yazdı:
valla ben bu bolumu oynamam kardeş hatta oyunu birakirim burada hem tirstim hem sıkıldım :)))))))
:D hile yap, o bölümü atla. -
hilesini söyle hemen atlayim :D
-
MADTAMER bunu yazdı:
hilesini söyle hemen atlayim :D
http://www.gamerevolution.com/cheats/pc/max-payne orda leveller var, o kısımdan devam
Toplam Hit: 1785 Toplam Mesaj: 18