folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Max Payne İle İlgili Bir Bölüm Sorusu

Max Payne İle İlgili Bir Bölüm Sorusu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar ilk öncelikle iyi akşamlar demek istiyorum ve hemen konuya giriyorum. Max Payne adli oyunu indirdim ve oynamaya basladim gayet guzel gectim bolumleri.Lakin bir bolume geldim ama bolumu gecemiyorum.Bolumde sanırım ruya gibi bir ortamdayiz korudorlar var labirent gibi ve bazi noktalara gelince kadin cigliklari cikiyor bir ekran goruntusude katmak istedim lakin bolumu gecemedim cok karisik bulamiyorum gerekli yeri.Yardimci olabileceklerin cevap yazmasini rica ederim. http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/1tfk0a9o/ruya.JPG.html TESEKKURLER

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    orda bi yerde telefon olucak, onu bul, masanın üstünde olması lazım.Yanına gittin mi çalmaya baslıcak
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    babacan asil mesele o korudorlardan gecip sonra bahsettigin yeri bulabilmek labirent gibi bir yer burasi anasini satayim nereye gitsem ayni yere cikiyor :)))))))))) kafayi yedim saatlerdir

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    MADTAMER bunu yazdı:
    -----------------------------
    babacan asil mesele o korudorlardan gecip sonra bahsettigin yeri bulabilmek labirent gibi bir yer burasi anasini satayim nereye gitsem ayni yere cikiyor :)))))))))) kafayi yedim saatlerdir
    zamanında orası da beni baya bi uğraştırmıştı.Hatırladığım kadarıyla, önce sol sonra sağ sonra dümdüz mü ne gidiyorduk :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    bi deneyeyim olmazsa tekrar doneyim cildirmak uzereyim cunku isin sakasi korkutucu seslerde var tirsiyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    MADTAMER bunu yazdı:
    bi deneyeyim olmazsa tekrar doneyim cildirmak uzereyim cunku isin sakasi korkutucu seslerde var tirsiyorum :)
    sen şimdi konuyu açınca benim de canım çekti, kurarım da üşeniyorum bu saatte ya, ne oyundu hey gidi hey, hiç unutmam oyunu almak için ogün okuldan kaçmıştım.Acımasız, kahpe yıllar nasıl da geçivermiş farkında olmadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    valla ben bu bolumu oynamam kardeş hatta oyunu birakirim burada hem tirstim hem sıkıldım :)))))))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam fazla sag sol yapmadan ilerle, o kadar da karısık degil koridor bölümü.

onun bi de ilerisinde kan cizgilerini takip ettigin yer var, koridor seni sinir ettiyse oraya geldiginde daha fazla söversin.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    MADTAMER bunu yazdı:
    valla ben bu bolumu oynamam kardeş hatta oyunu birakirim burada hem tirstim hem sıkıldım :)))))))
    :D hile yap, o bölümü atla.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    hilesini söyle hemen atlayim :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jon6
    jon6's avatar
    Erkek
    MADTAMER bunu yazdı:
    hilesini söyle hemen atlayim :D
    http://www.gamerevolution.com/cheats/pc/max-payne orda leveller var, o kısımdan devam
Toplam Hit: 1785 Toplam Mesaj: 18