Max.1000 TL'ye Telefon Önerileri ?
-
Cenabet bi insan olduğum için garantisi olmayan yada Garanticisi kötü bi cihaz almak istemiyorum.
Aklımda olan cihazlar, LG G2 (G3' ısınma sorunu yüzünden düşünmüyorum), Lenovo Vibe x2(Gorilla Glass olmaması beni üzdü), Zenfone 6(Piyasa bulunmuyor)
-
Lenovo Vibe X2'nin kamerası çamur gibi tavsiye etmem. Kamera önemliyse pişman olursun. Onun haricinde güzel cihaz.
-
ehlikeyif bunu yazdıUTHO bunu yazdıcache bunu yazdıUTHO bunu yazdı
Lg g2 16 gb 800 TL
Sıfır kutusunda yurtdışı cihaz.LG G3 16 GB 975 TL
Sıfır kutusunda yurtdışı cihaz.
İstersen imei atar yollarım.
garanti durumu nedir hocam ?
Garantisi benim dersem , bu işin ticaretini yapan olmadığımdan dolayı söz veremem.
Ürünler yurtdışından gelme olduğundan dolayı fatura kesilemiyor.
Orjinallik konusunda %100 garanti verebilirim.
hocam yanlış anlama ama pahalı fiyatların,
http://www.n11.com/lg-d855-g3-32-gb-cep-telefonu-P29189195 ilandaki ürünün fiyatı 1299 tl,
sepette yüzde 10 indirim var, 1160, artı 100 tl de bonus veriyor 1069 tlye gelir ki şu an yurtiçi cihaz için çok iyi fiyat. 969 yurtdışı almak mantıklı gelmiyor.
Hocam çok sağol, G2'yi hemen çekiyorum LG Türkiye Garantili buldum 989 TL'ye geliyor. Teşekkürler. :)
mkyb bunu yazdıLenovo Vibe X2'nin kamerası çamur gibi tavsiye etmem. Kamera önemliyse pişman olursun. Onun haricinde güzel cihaz.
G2'yi alıyorum hocam, kamerası çok iyi değil ama iş görür
-
ehlikeyif bunu yazdıUTHO bunu yazdıcache bunu yazdıUTHO bunu yazdı
Lg g2 16 gb 800 TL
Sıfır kutusunda yurtdışı cihaz.LG G3 16 GB 975 TL
Sıfır kutusunda yurtdışı cihaz.
İstersen imei atar yollarım.
garanti durumu nedir hocam ?
Garantisi benim dersem , bu işin ticaretini yapan olmadığımdan dolayı söz veremem.
Ürünler yurtdışından gelme olduğundan dolayı fatura kesilemiyor.
Orjinallik konusunda %100 garanti verebilirim.
hocam yanlış anlama ama pahalı fiyatların,
http://www.n11.com/lg-d855-g3-32-gb-cep-telefonu-P29189195 ilandaki ürünün fiyatı 1299 tl,
sepette yüzde 10 indirim var, 1160, artı 100 tl de bonus veriyor 1069 tlye gelir ki şu an yurtiçi cihaz için çok iyi fiyat. 969 yurtdışı almak mantıklı gelmiyor.
Hocam olabilir.
Dediğim gibi ticaret yapan birisi degilim.
-
sony xperia z2 ceya z3 compact nasıl beyler?
kullananlar yardımcı olabilir mi?
-
Prometheus bunu yazdı
Z2 ile Z3 Compact aynı donanıma sahip zaten. Ekran boyutu hangisi sana uygunsa onu seç hocam.
-
lg g2 başka güncelleme gelmiyecek ve oyun oynuyorsan alma asırı ısınma oluyor. bide lolipoptan sonra sarj konusunda azalma oldu tavsiye etmem
general mobile one alabilirsin uygun fiyat 2 sene boyunca yazılım desteği felan baya cezbediyor şuan
-
Atakan bunu yazdı
lg g2 başka güncelleme gelmiyecek ve oyun oynuyorsan alma asırı ısınma oluyor. bide lolipoptan sonra sarj konusunda azalma oldu tavsiye etmem
general mobile one alabilirsin uygun fiyat 2 sene boyunca yazılım desteği felan baya cezbediyor şuan
Piyasaya yeni çıkan telefonlardan uzak duruyorum hocam. G2'de oyun oynamayacağım Kamera, Konuşma, Sosyal medya ve Developer olarak kullanacağım
-
Prometheus bunu yazdı
z3 compact inceleyemedim ama z z1 z2 z3 hepsi süper telefon.Bence kasa kalitesi ve sağlamlık olarak oldukça verimliler.
-
note 2 ye bir bak eski meski ama billurlu telefon bide samsung boru değil :D
/// 1100 liraymış aga
overlocker tarafından 28/May/15 18:53 tarihinde düzenlenmiştir