Mazda Lantis Kullanan Var Mı?
-
arkadaşlar yaklaşık 9000-12000 ytl arasında değişiyor bu arabanın fiyatı. kullanan herkes arabadan çok memnun bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi araba diyorlar. müritlerden kullanan arkadaşlar var mıdır acaba? nasıl bi arabadır, tavsiye eder misiniz?
-
mazda güzel araba yapar..
929 kullanma şansım olmuştu. 323 kullanmadım ama kötü olacağını sanmam..
-
babam yetkili servisiydi bi aralar mazdanın güzel sağlam arabadır mazda capon nede olsa...
-
güzel arabaymış ama küçük olmasın :|
-
fiat coupe, mazda lantis, tempra, broadway ..vs bu arabaların ortak özellikleri çok tutulmaları ve üretimleri durdurulmaları.
Çok tutulan arabaların üretimi durduruluyor. -
şahin al daha iyi hiç değilse ydek parçası kolay bulunur.bunu bi yere sürtsen sana masraf açar.illa yabancı alcam diyosanda bali güzel bişey al ne bu estetik yok.(bence)
-
mazda lantisi bilmiyorum ama mazda 323ler çok hoş özellikleri çok dunya kadar hava yastogı var koltukları her tarafa yatıyo tum ozellikler var nerdeyse artı olarak mazdalar sağklan araba çok ewski modellerini bile yollarda gorebilirsin
-
Hiç kullanmadım , ama sağlam bi araba olduğunu duydum . Fiyatına göre görüntüsü de çok güzel. Alıcaksan beyazını tavsiye ederim.
98 yada 99 'dan sonra bu Lantis çıkmadı diye biliyorum. Ortalamanın üstünde benzin yakar diye tahmin ediyorum.
-
modife için uygun bir araba. abs klima hidrolik direksiyon mevcut sıralı sistem takınca az yaktıgını biliyorum.o fiyata alınabilecek ford mondeo 96-98 opel vectra 92-95 alınabilecek arabalaradan biri
-
Hocam o fiyat aralığında 98-99 model Vectra ya da Astra da bulabilirsin. Ben vectra için konuşayım, biraz fazla yakıyor parça da pahalı ama gayet keyif veren otomobil. Bizim araç 98 model 90000km'de kazası yok taş çatlasa 13000ytl.
Not:Nacizane benim görüşüm. Japon arabası almaktansa Alman arabasını tercih ederim.
-
hojam 12 milyara al bi tane 106 gti uçurur seni görntü olrakta manyak bşi 2. el sitelere baqmanı önerirm 106 için ;)