Md5 Kırılması Lazım
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------overbite bunu yazdı:
-----------------------------NmC bulmuş ya işte :D resme bakmıyor musunuz
-----------------------------olm gözükmüyodu lan:D
şifre (NmC'nin resmini göremeyenler için): vs72whco
edit: bi karar ver hacı.d
-----------------------------hala deneme yapıyor resimde :)
ETA var hala. -
BarisYigit bunu yazdı:
-----------------------------lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------overbite bunu yazdı:
-----------------------------NmC bulmuş ya işte :D resme bakmıyor musunuz
-----------------------------olm gözükmüyodu lan:D
şifre (NmC'nin resmini göremeyenler için): vs72whco
edit: bi karar ver hacı.d
-----------------------------hala deneme yapıyor resimde :)
ETA var hala.
-----------------------------denedim degilmiş .d
-
bu id. Kurdistan21 şifreyi bulamadık hayla .d
-
adamların scriptin yönetim paneline koyduğu şifreyle cpanel şifresinin aynı olduğu kansına nereden vardınız ??
önce scriptin yönetim bölümüne girişini ararştırın bence zira şifre kırılsada bir cacık olmayacak gibi duruyor -
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------böyle bir şey buldum denersen belki sonuç alabilirsin
bu anlatacagım yöntemi daha önce okudum ben biliyodum filan demeyin benim rüyama girdi
:pii350:
ilk önce eger bir site dbsi ele geçirdi iseniz sadece kullanıcı adlarını anlayabilirsiniz ama şifreler md5 ile kriptolanmış olucaktır....
kırmaya çalışırsanız muhtemelen kıramazsanız..(ben bikaç kez kırdım ama 4 5 günümü alıyordu 3,0ghz 2gb dual ramle)
onun yerine kendinize bi php site hazırlayın şu beleş yer verenlerden arkasından db yi microsoft access ile açın..ve kullanıcıların sadece mail adres yerlerini kendi mail adreslerinizi yazın..
ve sitenizin /db klasörüne aynen upload edin...
ve sitenize giriş yapın normal kullanıcı gibi şifremi unuttum deyin sonrasında kullanıcı adınızı yazın bingo şifreniz (yazdıgınız kullanıcının şifresi) mail adresinizde...
kolay gelsin
------------------------------ meraktan soruyorum bu yazdığını deneyen varmı?
-
vitamin bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------böyle bir şey buldum denersen belki sonuç alabilirsin
bu anlatacagım yöntemi daha önce okudum ben biliyodum filan demeyin benim rüyama girdi
ilk önce eger bir site dbsi ele geçirdi iseniz sadece kullanıcı adlarını anlayabilirsiniz ama şifreler md5 ile kriptolanmış olucaktır....
kırmaya çalışırsanız muhtemelen kıramazsanız..(ben bikaç kez kırdım ama 4 5 günümü alıyordu 3,0ghz 2gb dual ramle)
onun yerine kendinize bi php site hazırlayın şu beleş yer verenlerden arkasından db yi microsoft access ile açın..ve kullanıcıların sadece mail adres yerlerini kendi mail adreslerinizi yazın..
ve sitenize giriş yapın normal kullanıcı gibi şifremi unuttum deyin sonrasında kullanıcı adınızı yazın bingo şifreniz (yazdıgınız kullanıcının şifresi) mail adresinizde...
kolay gelsin-----------------------------
- meraktan soruyorum bu yazdığını deneyen varmı?
-----------------------------
denemeye gerek yok hocam öyle bir saçmalık yok çünki :) arkadaş iyi güldürdü gece gece beni
-
asiminnesli bunu yazdı:
kolay gelsin-----------------------------
hocam onun yerine istediğin bir şifreyi md5 cevirip db ye kayıt etsende bu kadar uğraşmasan :)