folder Tahribat.com Forumları
linefolder Database - Veritabanı
linefolder .Mdb Dosyasinin Sifresini Bir Türlü Bulamadim

.Mdb Dosyasinin Sifresini Bir Türlü Bulamadim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

selam,

hocam öncelikle db hasar görmüş.. onu düzeltmen lazım.. Ancak düzeltmek için de db ye erişim şart, senin ki de şifre korumalı olduğu için erişim yok :)

ama yine de şansını denemek istersen.. bunu indir dene.. bende sana makine olduğu için çalıştırmadı uygulamayı..

http://www.stellarinfo.com/access-database-repair.php

eğer db yi düzeltebilirsen, ben kırarım.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kanakan
    Kanakan's avatar
    Erkek

@unbalanced

söyledigin toolu indirdim.

Stellar Phoenix Access Database Repair fakat calistirdigimda progra acinlip kapaniyor.Birsey gelmiyor ekrana.

Dolaysiyla .mdb yi tamir etme sansim olmadi.

neyse yinede tesekkürler.

Bu .mdb nein bozulmadan önce Bacupbunu almisim simdi onu kullaniyorum, bu arada backup'dan sonraki ekledigim verilere elvada diyecegim artik.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

uygulamada sorun var hocam o zaman :) bende program çalışmayınca müşteri temsilcisiyle konuştum, boot camp mi kullanıyorsun diye sordu, yok dedim, mac var ama sanal makine, o da sanal makinede çalışmaz dedi.. Sen de de çalışmıyorsa belki uyumluluğu değiştirmek gerek, windows 7 yaparak deneyebilirsin..

Ayrıca access e pek güvenme hocam :), sık sık yedekle.. 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
Toplam Hit: 2138 Toplam Mesaj: 15
database mdb