folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Güvenliğine Giriş
linefolder MEB İn İnternetinden Yararlanmak

MEB İn İnternetinden Yararlanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

hocalar bizim evin karşısında sağlık meslek lisesi var daha doğrus en az 400 mt. nası çekiyo bende anlamış değilim ama 3 diş çekiyo

asıl konu;

ben bu internette ultrasurf gibi progamlarla rahat rahat dolaşıyorum ama oyunlara ve internet isteyen porgramlara da bağlanmak istiyorum

ama ultrasurf vb programlar bunu sağlayamıyor bana oyun oynarken de oyuna girebileceğim bir porogram lazım 

şimdiden teşekkürler

(not=dns ayarları olmuyor)

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

şifresiz hem de öyle mi?

mebin wirelessları şifreli oluyor ve okadar uzaktan çekmesi meb için imkansız gibi.

bi iş var :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

vpn yemiyormu hacim ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

valla biz okulda baya bişey denemiştik de o hotptshieldın servisler falan her bi bok engelli. zor hocam çözüm bulman.

black implies white, self implies other, life implies death.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı

şifresiz hem de öyle mi?

mebin wirelessları şifreli oluyor ve okadar uzaktan çekmesi meb için imkansız gibi.

bi iş var :D

hocam valla bende öyle düşündüm ama acaba başka birnin interneti mi diye ama karşına busayfa meb tarafından yasaklanmıştır diyince tek alternatif o oluyor 

Sserkan hocam hemen deniyorum

Converse giyen uzaylı
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Tahminime göre https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=wireless+anten&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=EG8oUuRlhIS1Bo7-gIAN&biw=1366&bih=660&sei=H28oUrmYI4eS0QWO0oGYCg#imgdii=_

Şuradaki gibi çeşitli kombinasyonlarda wireless antenlerden birini kullanmış okul veya şöylede olabilir :

-Wireless yansıtıcı özel modemler var.Okul yakınlarından çakal birisi bağlantıyı alıp tekrar senin tarafa yayın yapıyor olabilir.

-Okul müdürü falan okul yakınlarında oturuyor, kendi evinde internete para vermemek için bu şekil takılıyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    Citizen bunu yazdı

Tahminime göre https://www.google.com.tr/search?client=opera&q=wireless+anten&oe=UTF-8&um=1&ie=UTF-8&hl=tr&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=EG8oUuRlhIS1Bo7-gIAN&biw=1366&bih=660&sei=H28oUrmYI4eS0QWO0oGYCg#imgdii=_

Şuradaki gibi çeşitli kombinasyonlarda wireless antenlerden birini kullanmış okul veya şöylede olabilir :

-Wireless yansıtıcı özel modemler var.Okul yakınlarından çakal birisi bağlantıyı alıp tekrar senin tarafa yayın yapıyor olabilir.

-Okul müdürü falan okul yakınlarında oturuyor, kendi evinde internete para vermemek için bu şekil takılıyor.

ooo bunuda öğrendiğim güzel oldu çok sağol hocam :D

Converse giyen uzaylı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeynelbey
    zeynelbey's avatar
    Erkek

aynısı hastane interneti için geçerli ultrasurfle dolaşıyorum ama oyunlara girerken soyun dns de olmuyo

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

http://engelle.me

işe yarıyor

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Hız testi yaptın mı hız kaç?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
Toplam Hit: 14269 Toplam Mesaj: 42