MEB İn İnternetinden Yararlanmak
-
hocalar bizim evin karşısında sağlık meslek lisesi var daha doğrus en az 400 mt. nası çekiyo bende anlamış değilim ama 3 diş çekiyo
asıl konu;
ben bu internette ultrasurf gibi progamlarla rahat rahat dolaşıyorum ama oyunlara ve internet isteyen porgramlara da bağlanmak istiyorum
ama ultrasurf vb programlar bunu sağlayamıyor bana oyun oynarken de oyuna girebileceğim bir porogram lazım
şimdiden teşekkürler
(not=dns ayarları olmuyor)
-
şifresiz hem de öyle mi?
mebin wirelessları şifreli oluyor ve okadar uzaktan çekmesi meb için imkansız gibi.
bi iş var :D
-
vpn yemiyormu hacim ?
-
valla biz okulda baya bişey denemiştik de o hotptshieldın servisler falan her bi bok engelli. zor hocam çözüm bulman.
-
-
asa42 bunu yazdı
şifresiz hem de öyle mi?
mebin wirelessları şifreli oluyor ve okadar uzaktan çekmesi meb için imkansız gibi.
bi iş var :D
hocam valla bende öyle düşündüm ama acaba başka birnin interneti mi diye ama karşına busayfa meb tarafından yasaklanmıştır diyince tek alternatif o oluyor
Sserkan hocam hemen deniyorum
-
Şuradaki gibi çeşitli kombinasyonlarda wireless antenlerden birini kullanmış okul veya şöylede olabilir :
-Wireless yansıtıcı özel modemler var.Okul yakınlarından çakal birisi bağlantıyı alıp tekrar senin tarafa yayın yapıyor olabilir.
-Okul müdürü falan okul yakınlarında oturuyor, kendi evinde internete para vermemek için bu şekil takılıyor.
-
Citizen bunu yazdı
Şuradaki gibi çeşitli kombinasyonlarda wireless antenlerden birini kullanmış okul veya şöylede olabilir :
-Wireless yansıtıcı özel modemler var.Okul yakınlarından çakal birisi bağlantıyı alıp tekrar senin tarafa yayın yapıyor olabilir.
-Okul müdürü falan okul yakınlarında oturuyor, kendi evinde internete para vermemek için bu şekil takılıyor.
ooo bunuda öğrendiğim güzel oldu çok sağol hocam :D
-
aynısı hastane interneti için geçerli ultrasurfle dolaşıyorum ama oyunlara girerken soyun dns de olmuyo
-
işe yarıyor
-
Hız testi yaptın mı hız kaç?