M.E.B Yasal Hack Kursu Bukadarınada Pes Dogrusu:D
-
işte sonunda meb özel bir bilgisayar kursuna hackerlik ögrettigi kişilere bilgisayar sertifikası verdiriyor olurmu bu kadarınada pes diyorum ve hemen kursta neler var diyorum link vermek istemedim reklamı olur adamların reklamı olmasın:D
adamların dersleride bunlar işte :D:D
Eğitim Adı: PC ve Ağ Güvenliği - Etik Hacker'lık
Eğitim Kodu: EHC01
Amaç: Hacker'ların PC ve Ağ sistemlerine nasıl girip zarar verdiklerini, veriler üzerinde nasıl değişiklik yaptıklarını ve verileri nasıl çaldıklarını öğrenip bunları engellemek için gerekli tedbirleri almak, sistem güvenliğini sağlamak.
Eğitime katılan ve başarılı olan kursiyerlerimiz, eğitim sonunda "Ağ Güvenlik Uzmanı - Etik Hacker" sertifikası almaya hak kazanırlar.
Kimler Katılabilir: Temel bilgisayar & ağ bilgisine sahip herkes katılabilir. Özellikle bilgi işlem personeli, sistem sorumluları, ağ güvenlik elemanları ve güvenlik profesyonelleri eğitimde bir hacker gibi düşünmeyi öğrenerek muhtemel saldırılara karşı gerekli önlemleri almayı detaylı bir şekilde öğrenebilirler.
Süre: 48 saat
Günler:
Konular: - Temel Network Bilgisi
- Etik ve Yasalar
- Saldırı Hazırlıkları (Footprinting)
- Port Tarama
- Enumeration
- Sistem Hack'leme & Engelleme
- Trojan & Backdoors
- Sniffers
- Denial of Service Atakları
- Sosyal Mühendislik
- Session Hijacking
- Web Server Hack'leme & Engelleme
- Web Application Vulnerabilities
- Web Based Password Cracking Techniques
- SQL Injection
- Kablosuz Ağları Hack'leme & Engelleme
- Virüs ve Solucanlar
- Linux Hack'leme & Engelleme
- IDS, Firewall, Honeypot
- Buffer Overflow
- Cryptography
-
bu kurs nerdeeymiş yaw gidelim biraz taşak geçelim :D
-
Gidelimde 'bazı hackerlara' rakip ÇIKALIM! Gerçi bu eğitimi artık microsoft da veriyorda.. hemde sertifikalı ;)
-
dai bunu bilgeadam da verıo hem ms den belge alıosın daha daşşaklı oluo
-
nerdeymiş bunun yeri ankarada ise bide beleşse tabi giderim belki bize me-se-ne heyklemeyi öğretirler
-
meb diye küçümsemeyin konular güzelmiş
-
Walla gimek isterim imkanım olsa, konular çok dahaqlı sertifika çok güzel :)
-
nerde bu kurs her şehirde var mı? walla ben gitmek isterim. aşırı bilgi birikimim yok ama olsa da giderdim.
-
belgeli hacker olcaz hea??way bea ben hackerim die konu accan herkez daşhaq gecerken beldeyi gostercen dot olcaklar:Dantalyada varmı acaba??
-
hoja şimdi bu etik olsun etek olsun adamın kanında yoksa pichlik olayı istedii kadar eğitim alsın :D kaç yazar amk
-
Eğitim ŞarT (:
Toplam Hit: 2172 Toplam Mesaj: 13