Mechulden Gelen Bagkur Borcu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı

Hacı o olmaz, çelik gibi sinirler olması lazım adamda benim işi çözmesi için, ben bu adamı düşünüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=6d_a9dHlR-c

Kendi ciddi konumu da bulandırdım ya

Auhauhauhaa. Hakkatten peygamber sabri var herifte aq :D

The king is bleeding.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

hocam sen başbakanlık bimer'e yazarmısın birde durumu açıklayıcı bir şekilde anlatırsan sana dönerler. bir esnaf abimizin işleri düzgün gitmediği için şuanki hükümetten önce bağkuru dondurmuştu. şimdi hükümet sigorta işlerine el atınca bağkuru terk etmiş yani dondurmuş olan abimizin bağkuru habersiz olarak otomatik devreye girdi yani aktif göründü bu süre zarfında 10 sene sonra aynı şekilde e-devletten borcuna baktı 53.000 TL olan borç faiziyle birlikte 82.000 civarı olunca adam delirdi direkt BİMER'e şikayet etti. evrak eksikliğinden dolayı iki hafta sonra kendisine postayla yazı gönderdiler durumu düzeltip borcu 15.000 TL yaptılar.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

buraya yaz, çok pis tutuşuyolar

http://bimerapplication.basbakanlik.gov.tr/Forms/pgApplication.aspx

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackmir
    blackmir's avatar
    Erkek

o nasıl iş ya :) bizim arkadaşa daha 1-2 sene önce bütün bağkur borçlarına af geldi.. şimdi hala yatırmıyor nasılsa yine af gelecek diye..

Kapanış versdiysen eğer o tarihten itibaren anında kesiyorlar borcu

"Sevin O seni her an yaşattığı için ." "Üzül O nu bir an yaşayamadığın için."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xxjokerxx
    xxjokerxx's avatar
    Erkek

işin zor bu adamlar anlamaz eğer dediğin gibi kanunda varsa alırlar parayı

okmam yazmam yok möhür yada barnak bassam olmamı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sir
    sir's avatar
    Erkek
    blackmir bunu yazdı

o nasıl iş ya :) bizim arkadaşa daha 1-2 sene önce bütün bağkur borçlarına af geldi.. şimdi hala yatırmıyor nasılsa yine af gelecek diye..

Kapanış versdiysen eğer o tarihten itibaren anında kesiyorlar borcu

adam kapanış vermemiş. problem o kısımda zaten. işe girince en üstten ssk verilmiş hep aynı anda hem bağkur hem ssk dan emekli olamayacağına göre, aynı anda hem ssk hem bağkur da yatırmaması gerekli. kısacası bu.

Aman, kendini asmış yüz kiloluk bir zenci, Üstelik gece inmiş, ses gelmiyor kümesten; Ben olsam utanırım, bu ne biçim öğrenci? Hem dersini bilmiyor, hem de şişman herkesten. İyi nişan alırdı kendini asan zenci, Bira içmez ağlardı, babası değirmenci, Sizden iyi olmasın, boşanmada birinci... Çok canım sıkılıyor, kuş vuralım istersen.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eko_cozum
    eko_cozum's avatar
    Erkek

1*

1 Mart 2011 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere yapılan değişikliğe göre, 5510 sayılı Kanunun 4. Maddesinin birinci fıkrasının hem (a) hem de (b) bentlerine tabi olacak şekilde sigortalı olanlar için (a) bendi kapsamındaki hizmetleri geçerli olacaktır. Böylece fiilen vergiye tabi faaliyeti olmadığı halde veya yönetimine/faaliyetine katılmadığı şirkete ortaklığı sebebiyle BAĞ-KUR (4/b) sigortalısı olan kişiler için, vergi mükellefiyeti veya şirket ortaklığını sonlandırmadan SSK (4/a) kapsamında çalışabilme yolu açılmıştır. Bu düzenleme, zaten hizmet akdiyle çalışmakta olanlar için bir mağduriyetin sona ermesi anlamına geldiği kadar, bundan sonra bağımlı çalışmak isteyecek BAĞ-KUR’lular için de çözüm anlamına gelmektedir.

Yani:

1 mart 2011 tarihine kadar her şekilde bağkurlusunuz.

2*  Bu tarihten sonraki Ssk lı günleriniz için dilekçe vererek, bağkurdan sildirebilirsiniz. (Ssk lı günler sayılır)

3* 1 mart 2011 öncesi bağkur borcunuz ödemeniz gerekecektir.

4* en baştaki kanuna göre, kendi işyerinizde değil, başka bir işyerinde ssklı olmanız gereklidir.

kolay gelsin..

Derdi Dünya olanın , Dünya kadar derdi olur...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zputnik
    zputnik's avatar
    Erkek
    j4x bunu yazdı
    HolyOne bunu yazdı

Hacı o olmaz, çelik gibi sinirler olması lazım adamda benim işi çözmesi için, ben bu adamı düşünüyorum

http://www.youtube.com/watch?v=6d_a9dHlR-c

Kendi ciddi konumu da bulandırdım ya

Auhauhauhaa. Hakkatten peygamber sabri var herifte aq :D

Keşke bende de olsaydı.

İpimle kuşağım..
Toplam Hit: 2764 Toplam Mesaj: 19